Simona Ionescu / Redactor Șef

Inspirați-vă de la Kendall Jenner pentru a purta și voi modelul ideal de fustă al sezonului

Inspirați-vă de la Kendall Jenner pentru a purta și voi modelul ideal de fustă al sezonului
Fusta mini? Kendall preferă fustele lungi. Mai nou vedeta pare că s-a cumințit și a lăsat deoparte ținutele extravagante. Acum e un adevărat reper de stil.

Fusta mini a triumfat pe podiumuri, dar unele modele de stil aleg în continuare fusta midi. Începând cu Kendall Jenner, care a făcut din ea punctul central al unui look impresionant. Kendall Jenner optează pentru fusta midi (de la Jacquemus). Și cu siguranță se potrivește oricărui context.

De la fustele mini din gabardină de mătase cu trenă lungă de la Prada, la fustele din lanț de la Versace și la redefinirea conceptului de „mini” până la limitele „inexistenței” fustei de către Miu Miu, prezentările de modă din primăvara/vara 2022 au oferit triumful fustelor scurte pe podiumuri. Dar Kendall Jenner, a cărei înălțime de supermodel s-ar preta foarte bine la o prezentare a membrelor inferioare, nu pare deloc încântată de trend, scrie Vogue.com.

Kendall Jenner adoră fustele midi

Modelul, care anul trecut și-a lansat propriul brand de tequila, 818, a apărut la un pop-up bar amenajat pentru promovarea produsului purtând o variantă kaki a modelului Jupe Chouchou de la Jacquemus, o longuette cu cordon în talie, confecționată dintr-o țesătură încrețită natural.

Ea a asortat fusta de lungime medie (midi) cu un top negru simplu și sandale tanga cu tocuri joase, ambele de la Totême.

Ce alte vedete s-au inspirat din moda midi

Kendall Jenner este într-o companie bună. Colega ei, Bella Hadid, este o altă fană a fustei midi și a purtat modele de la Ice Studios și Coperni. De asemenea, a contribuit la creșterea popularității fustei cargo din anii ’90, căutările pentru aceasta pe site-ul de comerț electronic Depop crescând cu 204% în ultimele luni, mai arată Vogue.com.

Pe de altă parte, trendul o cuprinde și pe Rihanna. Înainte de sarcină, a apărut în fuste mini de la Maximilian, Supriya Lele, Balenciaga și Saint Laurent, apoi, după ce a anunțat că ea și iubitul A$AP Rocky așteaptă primul lor copil, a redefinit conceptul de stil de maternitate cu diferite versiuni ale acestui articol vestimentar succint: cea cu sclipici de la The Attico, cea cu textură de la Ashley Williams și cea super-scurtă din piele neagră de la Alexander Wang.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre