Simona Ionescu / Redactor Șef

Insula privată unde au stat Prințesa Diana, Barack Obama și Kevin Costner, de închiriat! Suma cerută este fabuloasă. FOTO

Insula privată unde au stat Prințesa Diana, Barack Obama și Kevin Costner, de închiriat! Suma cerută este fabuloasă. FOTO
O insulă privată unde au stat cândva celebrități precum Prințesa Diana, Barack și Michelle Obama precum și Kevin Costner, este disponibilă spre închiriere, iar suma cerută pe o noapte de cazare este fabuloasă. Proprietarul este nimeni altul decât Richard Branson, fondatorul Virgin Group.

Miliardarul Richard Branson este cunoscut ca fiind proprietarul și Președintele Grupului Virgin, care deține radio-urile Virgin din întreaga lume. În 1979, miliardarul a cumpărat una dintre Insulele Virgine Britanice pentru doar 120.000 de dolari, iar la scurt timp investiția sa a dat roade fabuloase. 

Proprietatea a găzduit, de-a lungul anilor, oaspeți celebri precum Prințesa Diana, Oprah Winfrey, Barack Obama și mulți alții.
Sursa foto: PageSix / Onefinestay

Insula Necker, așa cum se cheamă proprietatea, este disponibilă spre închiriere, fiind prezentată ca o oază tropicală luxoasă, ceea ce și este. Fondatorul grupului Virgin a primit o serie de invitați de prim rang pe proprietatea sa uimitoare de-a lungul anilor, inclusiv pe regretata Prințesă Diana și fiii ei, Prințul Harry și Prințul William, împreună cu Barack și Michelle Obama, Kevin Costner, Harry Styles, Kate Winslet, Oprah Winfrey și alții.

Proprietatea costă 118.500 de dolari pe noapte 

Conform site-ului de închirieri Onefinestay, insula este disponibilă spre închiriere pentru suma de 118.500 de dolari pe noapte și poate găzdui în condiții de lux grupuri de până la 47 de persoane. 

Întreaga insulă este disponibilă pentru 118.500 de dolari pe noapte.
Sursa foto: PageSix / Onefinestay

Oaspeții de pe insulă vor locui în Marele Han central, o mega-vilă de tip resort cu 17 dormitoare impresionante.  Șapte dintre acestea au paturi mari tip king-size, iar celelalte au opțiunea de paturi king, paturi twin sau paturi supraetajate – și 24 de băi. 

Dușuri în aer liber și clase de Yoga și Pilates la apusul soarelui 

Mai multe dintre dormitoare au balcoane cu dușuri în aer liber cu vedere la plajele cu nisip alb și suita principală dispune de un jacuzzi privat luxos pe o terasă extinsă. 

Dormitoarele sunt echipate după ultimele standarde în materie de lux.
Sursa foto: PageSix / Onefinestay

Spațiile în aer liber și camerele de recreere cu jocuri precum șah și biliard permit o experiență total inedită cu natura. Proprietatea mai are și o sală de gimnastică privată dotată cu echipamente de ultimul tip unde instructorii de fitness au opțiunea de a oferi clase de yoga și Pilates la apusul soarelui. 

Piscină „infinit” cu bar de sushi dedicat 

Există, de asemenea, un centru de wellness liniștit care oferă tratamente de spa Aromatherapy Associates și două terenuri de tenis pentru cei interesați. O piscină infinită masivă oferă vedere la apă și este înconjurată de mai multe zone de lounge, cabane și baruri în aer liber. 

Oaspeții beneficiază și de o piscină infinit.
Sursa foto: PageSix / Onefinestay

„Mesele pot fi, de asemenea, servite la un bar de sushi lângă piscina cu stil infinit sau la malul mării, iar meniul se schimbă zilnic”, conform descrierii de pe site. 

O varietate de sporturi subacvatice într-un decor de vis 

 Proprietatea de lux este înconjurată de marea Caraibilor și de un recif de corali perfect pentru oaspeții care vor să facă snorkeling. Aceștia au, de asemenea, opțiunea de a se bucura de mai multe sporturi acvatice, inclusiv kitesurfing, navigație, scufundări și paddleboarding.  

Insula poate găzdui până la 47 de persoane odată
Sursa foto: PageSix / Onefinestay

Insula mai oferă activități suplimentare precum plimbări ghidate pentru cei interesați să întâlnească lemuri și flamingo, excursii cu elicopterul pentru o vedere din cer și pescuitul pe mare. Vizitatorii au, de asemenea, opțiunea de a închiria insula vecină Moskito, care poate găzdui 22 de oaspeți. 

Vacanța va fi complet gestionată de un personal dedicat, inclusiv un concierge, un bucătar privat, o menajeră, un barman, un profesor de tenis, un căpitan de barcă, personal de activități și altele.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre