Simona Ionescu / Redactor Șef

Dacă ar fi trăit, prințesa Diana ar fi participat la această nuntă. Regele Charles a făcut o declarație surprinzătoare

Dacă ar fi trăit, prințesa Diana ar fi participat la această nuntă. Regele Charles a făcut o declarație surprinzătoare
Nepoata prințesei Diana, Lady Amelia Spencer s-a căsătorit cu Greg Mallett, iubitul său de mult timp, în cadrul unei nunți pline de farmec, care a avut loc pe un vârf de munte.

Cuplul, care este împreună de 14 ani, și-a sărbătorit dragostea la Ferma La Cotte, lângă Cape Town, în Africa de Sud, potrivit Daily Mail. „Înseamnă atât de mult să ne căsătorim aici, a declarat Lady Amelia Spencer, 30 de ani, pentru Hello! Magazine. Crescând aici împreună în ultimii 14 ani, toate momentele cele mai fericite ale mele și ale lui Greg ca și cuplu sunt aici. Este și mai special acum”.

Printre membrii familiei prezenți s-au numărat sora geamănă a Ameliei, Lady Eliza, sora lor, Lady Kitty și fratele lor, Samuel.

Fratele prințesei Diana nu s-a dus la cununie

Daily Mail a mai relatat că tatăl miresei și fratele Dianei, Charles Spencer, care este al 9-lea conte Spencer, nu a participat la ziua cea mare a fiicei sale. Nu este clar de ce. De asemenea, nu este clar, momentan, ce alți membri ai familiei regale au participat la nuntă.

Lady Amelia Spencer s-a  căsătorit cu Greg Mallett, iubitul său deja de 14 ani

Deși cuplul a rămas destul de tăcut pe rețelele de socializare în legătură cu ziua lor cea mare, Amelia a împărtășit o fotografie pe Instagram de la nunta de săptămâna trecută. În fotografie, cei doi se priveau cu dragoste în ceea ce urma să fie locul de desfășurare a nunții lor.

„Nu mai e mult…”, au notat cei doi soți în postarea comună.

Nepoata Prințesei Diana s-a căsătorit cu un antrenor de fitness

În iulie 2020, antrenorul de fitness și nutriție, în vârstă de 33 de ani, a anunțat prin intermediul Instagram că a cerut-o pe Amelia în căsătorie, numind cererea în căsătorie „cea mai bună zi” din viața sa. Regele Charles, fostul soț al Prințesei Diana și, în fapt, fostul unchi al tinerei, și-a împărtășit entuziasmul pentru căsătorie pe Twitter, spunând că este „atât de fericit” pentru nepoata sa și Mallett.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deanna Falchook (@hot.for.history)


„Le trimitem amândurora dragoste și toate dorințele bune pentru viața lor împreună. Îmi place că Greg mi-a cerut binecuvântarea înainte de a o cere în căsătorie. Foarte drăguț”, a scris Charles.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre