Simona Ionescu / Redactor Șef

Învățați secrete de siluetă de la o primă doamnă. A ajuns să danseze la bară

Învățați secrete de siluetă de la o primă doamnă. A ajuns să danseze la bară
Întrucât ne-am dori toate să avem, la 53 de ani, silueta Carlei Bruni, iată secretele  fostei prime doamne a Frantei și antrenamentele făcute de aceasta.

Cu ochi de pisică, alungiți și verzi, și părul blond arămiu, Carla Bruni, în vârstă de 53 de ani, își păstrează silueta la fel ca pe vremea când pășea cu pas hotărâtor pe podiumurile marilor designeri, de la Versace, la Chanel. În prezent este ocupată cu producția de ulei organic la fermecătorul Château d’Estoublon, din inima regiunii Provence.

Fostul model de top și fosta primă doamnă a Franței, de două ori mamă, și-a descris antrenamentul care o ține în formă, pe Instagram.  Este vorba de „pilates barre”, o disciplină care îmbină beneficiile pilatesului cu cele ale exercițiilor de dans efectuate la bară.

Pentru rutina ei de fitness, soția lui Nicolas Sarkozy se bazează pe expertiza Brendei Nahon, al cărei fizic surprinzător spune multe despre eficiența antrenamentului propus.

Fosta primă doamnă Carla Bruni a ajuns dansatoare la bară

Lecțiile sale, dintre care multe sunt disponibile pe pagina sa de Instagram, @bnahon, se concentrează pe rezistență și mișcări de precizie. Fără antrenament dur, ci doar cu exerciții dedicate fermității musculare.

În ceea ce privește dieta, Carla Bruni a declarat pentru New York Times în decembrie anul trecut că urmează o dietă sănătoasă și echilibrată, inclusiv cu carbohidrați și produse de origine animală. Puțin din toate, dar în cantități mici: aceasta este filosofia fostului manechin, scrie Elle.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Iată deci că nu există produse miraculoase sau tratamente cu efecte speciale, dar este absolut posibil chiar și pentru noi, femeile „normale”, neînzestrate cu trupuri de talie mondială precum Carla Bruni, să fim fresh, să menținem o siluetă zveltă și tonifiată după vârsta de 50 de ani.

Recomandări de siluetă ca pentru prima doamnă

După cum recomandă dr. Dvora Ancona, medic estetician al Clinicii Dvora, „începem de la masă, unde nu trebuie să lipsească proteinele animale, necesare menținerii unui tonus muscular bun. Acasă, aplicați produsele cosmetice de fermitate pe bază de colagen, peptide și acid hialuronic.

În cele din urmă, vă puteți răsfăța cu o procedură de Magnetix. Această tehnologie, care folosește electromagnetismul, îți permite să reactivezi mușchii acționând asupra terminaţiilor nervoase ale acestora şi permiţând tonifierea în zonele mai sensibile, precum fesele şi abdomenul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre