Simona Ionescu / Redactor Șef

Învățăturile lui Petre Roman pentru fiica sa Oana care s-a filmat în cada cu spumă

Învățăturile lui Petre Roman pentru fiica sa Oana care s-a filmat în cada cu spumă
Oana Roman Elisei dă cărțile pe față. Vedeta a decis să răspundă sincer la orice întrebare i se pune, iar actul de curaj a devenit public. Credeți că doar ăsta e curaj? Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cadă!

Revenită în lumina reflectoarelor, anul acesta, după ce a reușit să slăbească exemplar, Oana Roman ține să rămână prezentă în viața fanilor, astfel că le răspunde curiozităților. Zeci de întrebări și-au găsit răspunsul de ieri până azi.

Oana a dat sfaturi de remedii împotriva vergeturilor, dar a fost nevoită să răspundă și la întrebări mai personale, care nu neapărat i-au făcut plăcere să fir aduse în discuție. Cu zâmbetul pe buze, ca o divă adevărată, a dat replici.


Disperare? Harry și Meghan au nevoie de bani. Se apucă de filme

Telenovela multi-milionarului Mihai Bizu continuă în instanță


Ea a apus, bunăoară că nu își mai dorește un copil, pentru că are deja o vârstă – 44 de ani și pentru că, „din punct de vedere medical” nu mai e posibil, pentru ea, acest lucru. Ea e mama Izei, o fetiță adorabilă care, anul acesta, ar trebui să înceapă școala.

Apariție în cada cu spumă

Din păcate, pentru vedetă nu se întrevede momentan niciun nou proiect TV, dar acest lucru pare să nu o afecteze prea tare. Oana Roman s-a filmat în cada plină cu spumă și a recunoscut că nu își cumpără haine scumpe. E de notorietate faptul că a organizat, lunile trecute, un yard-sale, în care și-a pus pe tarabă hainele din perioada în care avea multe kilograme în plus. În schimb, investește în pantofi și genți de firmă.

Ea a mai mărturisit că se va muta din România, în sudul Franței. Și a mai făcut o dezvăluire intimă, în ceea ce îl privește pe tatăl ei, cunoscutul fost om politic și premier Petre Roman.

„E un lucru pe care l-am învățat de la tata: tot ce e mai bun urmează să se întâmple! Cu asta merg mai departe în fiecare zi”, a mai spus Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre