Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină, Crăciun alături de Papadopol, dar și de actualul iubit! E mai fericită ca niciodată. Foto

Ioana Ginghină, Crăciun alături de Papadopol, dar și de actualul iubit! E mai fericită ca niciodată. Foto
Ioana Ginghină e fericită din nou. După ani de suferință, actrița iubește din nou. Povestea pe care o trăiește acum pare mai intensă decât cea cu fostul soț Alexandru Papadopol - deși ei formau „cuplul de aur” din showbiz în urmă cu un deceniu.

Ioana Ginghină e îndrăgostită ca o adolescentă. După un divorț lung și dureros de Alexandru Papadopol, actrița și-a găsit liniștea în brațele lui Cristi Pitulice, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din domeniul turismului.

Cristi și Ioana doi au petrecut un Crăciun de vis împreună, alături de fiica Ioanei din căsnicia cu Papadopol. La masa de Crăciun a poposit pentru câteva momente și Alexandru Papadopol, pentru a-i aduce daruri Ruxandrei.

Ruxi Papadopol are o relație apropiată cu tatăl ei, dar și o relație de prietenie foarte frumoasă cu iubitul mamei sale. Cristi Pitulice locuiește în casa lor de mai bine de un an.

Ioana și Cristi se simt atât de confortabil împreună încât nu există presiunea unei nunți.

E bărbatul ideal pentru mine în momentul acesta. Noi suntem acum cu buletinele în Ilfov, deși noi stăm în Dragomirești Deal și primăria e în Dragomirești Vale. Iar când vrem și ne apucă, ne ducem și ne luăm. Dacă vrem să avem acest act, însă la vârsta asta nu mai contează. Eu am spus că în momentul când mă voi căsători nu va știi nimeni, mă voi îmbrăca în blugi și mă voi duce la Starea Civilă”, a declarat Ioana Ginghină, pentru click.ro.

Divorțul de Papadopol a fost dureros

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani și au divorțat în 2019, la notar. Actorul a dezvăluit, la acel moment, că se simțea nefericit de câțiva ani buni în căsnicie, însă presa a aflat că acesta era infidel.

Alexandru ar fi lăsat de înțeles, la un moment dat, după divorț, că și-ar dori o împăcare, însă Ioana ar fi dat înapoi. Ea i-ar fi explicat că nu se mai poate, pentru că este într-o relație cu actualul partener, Cristi, și că lucrurile între ei funcționează cum trebuie. Asta s-ar fi întâmplat mai demult, pe la începuturile relației cu noul iubit. Alexandru și Cristi au legat și ei o relație, își vorbesc.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre