Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină și-a testat doi ani iubitul. Ce vrea să facă odată cu venirea toamnei

Ioana Ginghină și-a testat doi ani iubitul. Ce vrea să facă odată cu venirea toamnei
După două mariaje eșuate și tot atâtea divorțuri dureroase, Ioana Ginghină speră să relația cu iubitul său va fi pentru toată viața.

Crede că și-a găsit cu adevărat bărbatul care o va face fericită. Ce se întâmplă între Ioana Ginghină și iubitul său, Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină și-a testat doi ani iubitul. Ce vrea să facă odată cu venirea toamnei

Doi ani l-a testat pe iubitul său și e convinsă că a făcut cea mai bună alegere. Ioana Ginghină a dat vestea cea mare. Anul acesta se va căsători cu Cristi Pitulice. Cei doi vor ca evenimentul să fie cât mai restrâns, doar câțiva prieteni și familia.

„Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia. E prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât.”, a mărturisit vedeta pentru okmagazine.ro.

„Mi-a plăcut că a fost alături de mine de la început”

Ioana Ginghină spune că de la început iubitul i-a fost alături, iar acest lucru a contat foarte mult în relația dintre cei doi. Pentru că au încredere unul în celălalt, cei doi au cumpărat și teren și investesc într-o afacere.

„Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri. Iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri.

Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună. Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând e un alt fel de iubire, cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură şi apreciez lucrurile pe care le face el pentru mine, că-mi iubeşte copilul, că mă ajută mult cu Ruxi.”, a mai spus bruneta.

Sursă foto: instagram, unica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre