Ocazia a fost numai bună pentru ieșiri alături de parteneri: Ioana Ginghina arată cu ce bărbat l-a înlocuit pe Papi- actorul Alexandru Papadopol. Îndrăgita vedetă s-a afișat pentru prima oară cu noul ei iubit la un eveniment monden. Cei doi nu au venit la film singuri, ci însoțiți de fiica Ioanei, Ruxandra.

Noul iubit al Ioanei Ginghină se pare că are o relație excelentă nu numai cu ea, ci și cu fiica acesteia. Cei trei s-au prezentat ca o familie unită. „Emoții mari pentru noi toți. Prima ieșire publică împreună”, a transmis vedeta pe contul ei de Instagram, alături de câteva fotografii cu partenerul său.

Ioana Ginghina arată cu ce bărbat l-a înlocuit pe Papi

Ioana Ginghină (43 de ani), s-a afișat mai strălucitoare ca niciodată la brațul iubitului său,  Cristi Pitulice, consultant de turism. Acesta a fost primul eveniment monden pentru care Cristi a ieșit din casă. Potrivit Ioanei, bărbatului nu îi prea plac astfel de evenimente. „Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul, dar asta nu înseamnă că nu vrea să meargă cu mine la evenimente de genul asta”, a declarat Ioana, pentru Click.

Ioana Ginghină  nu are timp să se plictisească. Actrița  are zilele pline de evenimente și proiecte. Ea e ocupată cu proiectele de la teatru, dar și cu filmările pentru serialul Adela de la Antena 1.

Vedeta a mărturisit că ridicarea restricțiilor o face să se gândească deja la planificarea vacanței. „Vine vara și ne pregătim de vacanță, acum facem traseele. Vom merge în Spania o săptămână și două în Grecia, să ne relaxăm”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

Se gândește serios la al doilea copil

Pe de altă parte, Ioana și iubitul ei, care sunt împreună de aproximativ doi ani, au gânduri serioase. Actrița a fost cerută în căsătorie și, de asemenea, plănuiește al doilea copil.

Invitată cu ceva timp în urmă la Antena Stars, actrița a povestit că între ea și Cristi totul a început cu un pahar de vin. „Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne-am zis dacă vrem un pahar de vin și eu, deși conduceam, am zis hai, bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos, a spus Ioana Ginghină.

Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-i zic că vinul a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele.. și așa s-a înfiripat și au mers lucrurile foarte rapid”, a mai povestit Ioana Ginghină.

Sursa foto: Instagram

Adela Popescu, decizie radicală înainte de naștere. „Mă izolez”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp