Ioana Ginghină, noi dezvăluiri despre iubitul ei. Modul inedit în care a cucerit-o

Ioana Ginghină, noi dezvăluiri despre iubitul ei. Modul inedit în care a cucerit-o
Ioana Ginghină a făcut noi dezvăluiri despre relația cu iubitul ei, Cristi. Actrița a povestit cum a fost cucerită de bărbatul cu care se va căsători.

Alexandru Papadopol – Papi cu siguranță este istorie! Ioana Ginghină iubește din nou și este cât se poate de fericită. Deși preferă să fie discretă cu viața sa intimă, actrița a făcut câteva dezvăluiri pentru Antena Stars, acolo unde a povestit cum a cucerit-o iubitul ei, Cristi. Vedeta l-a cunoscut pe bărbat la câteva luni de la divorț, iar lucrurile s-au legat repede, după cum a spus chiar ea. 

Cristi, bărbatul care o face acum fericită, a făcut-o să iubească din nou și de asemenea se înțelege bine și cu Ruxandra, fiica actriței din căsătoria cu Papi, fostul soț. Deși i-a fost greu o perioadă, Ioana este acum alt om, ceea ce se vede cu ochiul liber, căci i se citește fericirea pe chip. 

Cum s-au cunoscut Ioana Ginghină și iubitul ei. A cucerit-o la un pahar de vin 

Ioana Ginghină iubitul

Actrița a povestit că între ea și Cristi totul a început cu un pahar de vin. „Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne-am zis dacă vrem un pahar de vin și eu, deși conduceam, am zis hai, bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos, a spus Ioana Ginghină”, a mărturisit actrița. 

Lucrurile nu s-au oprit aici, căci vedeta a fost surprinsă din nou, la scurt timp după întâlnire. „Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-i zic că vinul a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele.. si așa s-a înfiripat și au mers lucruile foarte rapid”, a mai povestit Ioana Ginghină.

Plănuiește al doilea copil 

Ioana și iubitul ei sunt împreună de aproximativ doi ani și au gânduri serioase. Actrița a fost cerută în căsătorie și, de asemenea, plănuiește al doilea copil. „Da, am fost cerută în căsătorie. Sunt într-o perioadă în care-mi merge foarte bine. (…) Îmi doresc un bărbat care să investească în mine, în sensul că să investească sentimente, complimente, să fie atent la ce-mi doresc, la nevoile mele. El e așa. Am lângă mine un om care știu clar că dacă voi face un copil, va fi acolo să mă ajute să-l cresc. Ruxi știe despre asta și e încântată. Diferența e foarte mare, așa încât că nu mai avea comentarii în niciun fel. Nu-i fac ei copilul. I-am zis: „Mi-l fac mie, eu o să-l cresc, dacă vrea să mă ajute bine, dacă nu bine”. Mi-l fac mie, dacă e”, a încheiat Ioana Ginghină. 

Foto: Instagram

Catinca Roman a luat o decizie șocantă în legătură cu România