Ioana Ginghină, noi dezvăluiri despre iubitul ei. Modul inedit în care a cucerit-o

Ioana Ginghină, noi dezvăluiri despre iubitul ei. Modul inedit în care a cucerit-o
Ioana Ginghină a făcut noi dezvăluiri despre relația cu iubitul ei, Cristi. Actrița a povestit cum a fost cucerită de bărbatul cu care se va căsători.

Alexandru Papadopol – Papi cu siguranță este istorie! Ioana Ginghină iubește din nou și este cât se poate de fericită. Deși preferă să fie discretă cu viața sa intimă, actrița a făcut câteva dezvăluiri pentru Antena Stars, acolo unde a povestit cum a cucerit-o iubitul ei, Cristi. Vedeta l-a cunoscut pe bărbat la câteva luni de la divorț, iar lucrurile s-au legat repede, după cum a spus chiar ea. 

Cristi, bărbatul care o face acum fericită, a făcut-o să iubească din nou și de asemenea se înțelege bine și cu Ruxandra, fiica actriței din căsătoria cu Papi, fostul soț. Deși i-a fost greu o perioadă, Ioana este acum alt om, ceea ce se vede cu ochiul liber, căci i se citește fericirea pe chip. 

Cum s-au cunoscut Ioana Ginghină și iubitul ei. A cucerit-o la un pahar de vin 

Ioana Ginghină iubitul

Actrița a povestit că între ea și Cristi totul a început cu un pahar de vin. „Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne-am zis dacă vrem un pahar de vin și eu, deși conduceam, am zis hai, bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos, a spus Ioana Ginghină”, a mărturisit actrița. 

Lucrurile nu s-au oprit aici, căci vedeta a fost surprinsă din nou, la scurt timp după întâlnire. „Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-i zic că vinul a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele.. si așa s-a înfiripat și au mers lucruile foarte rapid”, a mai povestit Ioana Ginghină.

Plănuiește al doilea copil 

Ioana și iubitul ei sunt împreună de aproximativ doi ani și au gânduri serioase. Actrița a fost cerută în căsătorie și, de asemenea, plănuiește al doilea copil. „Da, am fost cerută în căsătorie. Sunt într-o perioadă în care-mi merge foarte bine. (…) Îmi doresc un bărbat care să investească în mine, în sensul că să investească sentimente, complimente, să fie atent la ce-mi doresc, la nevoile mele. El e așa. Am lângă mine un om care știu clar că dacă voi face un copil, va fi acolo să mă ajute să-l cresc. Ruxi știe despre asta și e încântată. Diferența e foarte mare, așa încât că nu mai avea comentarii în niciun fel. Nu-i fac ei copilul. I-am zis: „Mi-l fac mie, eu o să-l cresc, dacă vrea să mă ajute bine, dacă nu bine”. Mi-l fac mie, dacă e”, a încheiat Ioana Ginghină. 

Foto: Instagram

Catinca Roman a luat o decizie șocantă în legătură cu România

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre