Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Tufaru suferă. Mama ei, regretata Anda Călugăreanu, a tratat-o „cu otravă”

Ioana Tufaru suferă. Mama ei, regretata Anda Călugăreanu, a tratat-o „cu otravă”
În ciuda faptului că este fiica uneia dintre cele mai iubite artiste ale românilor, duce o viață grea. După două operații la stomac, kilogramele n-au vrut să dispară.

Fiica celebrei actrițe Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru, și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre kilogramele în plus, care i-au distrus viața.

„M-am născut prematur, la șapte luni, cu o greutate de cinci kilograme

Invitată în emisiunea „Online story by Cornelia Ionescu”, Ioana Tufaru a mărturisit că e disperată din cauza kilogramelor în plus și nu știe ce să facă să scape de problema gravă pe care o are. Sunt puțini cei care știu că au fost ceva probleme din a venit pe lume. Ioana s-a născut prematur, la doar șapte luni, cu o greutate de cinci kilograme. Din nefericire, micuța a prins un virus, a făcut o dublă bronhopneumonie și medicii s-au chinuit mult să-i găsească leacul.

„M-am născut prematur, la șapte luni, cu o greutate de cinci kilograme”

Vitaminele au pus-o pe picioare însă, în timp, au dus la creșterea în greutate a fiicei Andei Călugăreanu. „Mi-am împărțit viața în două. Cea de dinainte de soț și copil și cea de după soț și copil.

Ioana Tufaru și-a pus viața pe tavă

A doua este mai frumoasă, prima a fost presărată cu pierderea ambilor părinți și problemele cu tatăl meu. M-am luptat cu prejudecățile tuturor. Când a apărut Ionuț, soțul meu, viața mea s-a schimbat. M-am născut prematur, la șapte luni, cu o greutate de cinci kilograme.

„Dacă și otrava face bine, dă-i, numai să trăiască”

Din spital am captat un virus, am făcut o dublă bronhopneumonie care m-a făcut să stau sub un clopot de oxigen vreo 21 de zile. Nu-mi găseau leacul și atunci șeful maternității Filantropia i-a spus mamei că mi-ar fi găsit un tratament, dar dacă mi-l va da, mi-ar ataca glanda tiroidă și în timp mă voi îngrășa.

Mama care m-a iubit enorm i-a spus atunci: „Dacă și otrava face bine, dă-i, numai să trăiască”. Și atunci am primit acele vitamine, iar de la acestea provin problemele mele cu greutatea. Am și două operații la stomac și cu toate astea nu reușesc să slăbesc”, a mărturisit Ioana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre