Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Tufaru, vacanță la mare cu familia. Fiica Andei Călugăreanu s-a pozat în costum de baie și explică de ce. Foto

Ioana Tufaru, vacanță la mare cu familia. Fiica Andei Călugăreanu s-a pozat în costum de baie și explică de ce. Foto
Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, a petrecut patru zile de vis la mare, în vacanță cu familia. Deși numără fiecare leuț, au reușit să se întoarcă acasă și cu suverniruri.

Ioana Tufaru, soțul său Ionuț și fiul, Luca, au plecat într-o scurtă vacanță la mare. Fiica Andei Călugăreanu a cumpărat și suverniruri pentru ea și familie.

De când nu mai locuiește în casa lui Gigi Becali, unde nu plătea nici chirie, nici utilități, Ioana Tufaru se descurcă foarte greu cu banii. Chiar și așa, a reușit să pună deoparte 1700 de lei, care i-au ajuns pentru patru zile la mare.

Familia s-a cazat la Eforie Nord

Ioana Tufaru Mardare și familia s-au cazat la Eforie Nord, la aceleași gazde unde au fost și anul trecut, „aceeași locație de vis și nu în ultimul rând, aceeași distracție”. Singurul lucru neplăcut a fost faptul că au stat mai puțin, din cauza bugetului. Pentru a nu cheltui mai mult decât și-au propus, Ioana a preferat să gătească în cameră.

Ioana Tufaru: „La prânz mai făceam câte o supă la plic, seara un cartof prăjit”

„Am fiert niște ouă și niște crenvurști dimineața la mic dejun, la prânz mai făceam câte o supă la plic, seara un cartof prăjit, din astea. Iar pe plajă, da, luam sucuri reci de la cazare ca să nu cheltuim mult prea mult”, a mărturisit aceasta pentru Ciao.

Fiica Andei Călugăreanu s-a pozat în costum de baie și explică de ce

Ioana Tufaru, vacanță la mare cu familia. Sursă foto: Ciao

Chiar dacă nu are formele pe care și le dorește, Ioana Tufaru și-a spus costumul de baie, însă și-a luat o rochiță subțire pe deasupra pentru a acoperi zonele inestetice. A explicat că nu are complexe și a recurs la o rochiță de voal ca să-i creeze mie un anumit confort. „Cât despre lume ….să se uite cât poftește, de aceea au ochi să privească cu ei” a spus fiica marii artiste Anda Călugăreanu.

Ioana și soțul său au preferat să stea mai mult la umbră, din cauza problemelor de sănătate. Fiul lor Luca însă, s-a bucurat enorm de soare și de valurile mării.

Suveniruri de la mare

Pentru că au fost cumpătați cu banii, cei trei au reușit să se întoarcă acasă și cu ceva suveniruri. O pălărie pentru Luca, „o curea de pantaloni care i s-a părut deosebită” pentru Ionuț și „o gentuță și o pereche de papuci foarte frumoși” pentru Ioana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre