Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf și Corina, primele imagini din vacanță

Reghecampf și Corina, primele imagini din vacanță
Laurențiu Reghecampf așteaptă finalizarea divorțului de Anamaria Prodan pentru a se putea căsători cu noua sa parteneră, Corina Caciuc. Tânăra absolventă de Drept i-a făcut deja doi copii.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se bucură de vară și și-au dus copiii în vacanță. cei doi s-au grăbit să le arate fanilor cât de mare a crescut primul lor fiu, Liam, care e un băiețel drăgălaș, blond cu ochi albaștri. Cei doi au distribuit imagini cu băiețelul din vacanță. Locația în care se află nu a fost dezvăluită, momentan. Din imagini însă, se vede că pe faleză cresc palmieri, astfel că, probabil, se află în afara țării.

Partenera lui Reghe a distribuit imagini din vacanța exotică în care se află (Instagram)

Reghecampf și Corina, imagini din vacanța cu palmieri

Dacă anul trecut, în aceeași perioadă, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales ca destinație de vacanță capitala Franței, și s-au sărutat cu turnul Eiffel în fundal, anul acesta familia a dus copiii la mare, pentru a se bucura de bălăceală și soare.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf se bucură de vacanță cu copiii într-un loc cu palmieri (Instagram)

Corina Caciuc  l-a făcut cel mai fericit bărbat pe antrenorul Laurențiu Reghecampf, dăruindu-i doi fii adorabili. Tânăra a a adus pe lume un băiețel, pe Liam, în mai 2022, iar în martie, anul acesta, a născut din nou, tot un băiat. Păstrând tradiția impusă de tată, și acest fiu, ca și toți ceilalți băieți ai săi, poartă prenume care începe cu litera L. Ultimul fiul al lui Laurențiu Reghecampf se numește Landon.

Liam, fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf are deja doi ani și un frate mai mic (Instagram)

Fostul soț al Anamariei Prodan mai are doi băieți, mai mari. Luca are 23 de ani și e fiul antrenorului cu Mariana Pfeiffer. Celălalt fiu este Laurențiu jr., de 15 ani, pe care îl are cu impresara Anamaria Prodan.

De ce tergiversează procesul Reghecampf – Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu de aproape 3 ani, însă în acte încă sunt căsătoriți. Procesul lor de divorț este încă departe de a se apropia de final. În aprilie, impresara a obținut o amânare până la mijlocul lunii iunie, pentru a putea aduce martori în instanță.

Pe de altă parte, antrenorul o acuză că tergiversează nejustificat disputa în instanță și spune că nu e de acord ca ea să îi păstreze numele după ce nu vor mai fi soț și soție în acte. La rândul ei, Anamaria Prodan are acuzații grave la adresa soțului cu care se află în proces, acuzându-l că i-a vândut „jumătate din bunuri”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre