Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble a fugit în Saint Tropez, dar e cu gândul la găini: „O să îmi regret vacanța!”

Lidia Buble a fugit în Saint Tropez, dar e cu gândul la găini: „O să îmi regret vacanța!”
Lidia Buble a fugit în Saint Tropez, dar în loc să se bucure de Riviera Franceză, stă cu gândul „la găini”. Artistei îi lipsește ceva atât de important încât îi este teamă că își va regreta vacanța.

Lidia Buble a fugit câteva zile în vacanță pe Riviera Franceză, la Saint Tropez, dar în loc să se bucure de soare și de locația de lux în care se află, stă cu gândul „la găini”. Situația este atât de gravă încât artista s-a plâns că își va regreta vacanța, dacă se va întâmpla ceva. Cu toate că are tensiunea ridicată de teamă, vedeta a dezvăluit, printre altele, motivul pentru care a ales Saint Tropez ca destinație de vacanță. 

Nici nu a ajuns bine în Saint Tropez, căci artista a mers și și-a cumpărat o tartă imensă cu cremă de vanilie și zmeură, despre care, spune ea, este absolut delicioasă. Lidia s-a filmat apoi în timp ce savura preparatul dulce cu poftă.

Dinții i s-ar putea strâmba în vacanță 

Revenind la motivul îngrijorării cântăreței, acesta este unul valid și care ar putea să o coste mulți bani, îndată ce revine în țară. Artista și-a montat fațete pe dinți, lucru vizibil cu ochiul liber, căci dantura ei este perfectă. Ceea ce nu mulți știu însă, este că fațetele necesită îngrijire constantă, inclusiv purtarea unei gutiere pe timpul nopții. În caz contrar, dinții se pot strâmba. 

Același lucru i s-ar putea întâmpla Lidiei, care s-a plâns încă de pe aeroport de problema ei, anume că și-a uitat gutierele acasă. La fel ca cei care uită să închidă „poarta la găini”, a transmis artista: „Știți oamenii ăia care după ce pleacă de acasă își pun un miliard de întrebări? Dacă au închidă poarta la găini, dacă au pus lanțul la cățel? Așa-s eu acum! Mi-am dat seama că am uitat cea mai importantă chestie pentru mine, acasă. Mi-am uitat gutiera de dinți! Deci nu-mi vine să cred! Sper din suflet să nu mi se strâmbe dinții până mă întorc acasă, pentru că o să îmi regret vacanța”, s-a lamentat artista, într-un video pe Instagram. 

Sora Lidiei urmează să fie mamă din nou 

Anul trecut, Lidia a fost în Saint Tropez alături de surorile ei, Estera și Dana. De data aceasta însă, cele două nu au mai însoțit-o. Sora Lidiei Buble, Estera, este însărcinată pentru a treia oară, în 23 de săptămâni, astfel că nu a putut să o însoțească pe cântăreață. Lidia însă nu a ratat ocazia și i-a arătat Esterei tarta minune, care a făcut-o să aleagă aceeași destinație de vacanță ca anul precedent. 

Reacția Esterei a venit imediat, pe Instagram: „Deci block direct!!! Cum să faci așa ceva unei femei gravide? Stai relax, că fac eu ceva acasă și îți trimit și eu video”, a fost replica surorii Lidiei Buble. 

Lidia Buble se iubește cu un milionar 

Lidia Buble are o relație de câțiva ani cu afaceristul Horațiu Nicolau, în vârstă de 61 de ani. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi par să se înțeleagă de minune, iar afaceristul își răsfață iubita ori de câte ori are ocazia. Cu toate că Lidia nu a spus cu cine a plecat în Saint Tropez, șansele sunt ca vedeta să fie chiar cu iubitul ei, Horațiu. 

Lidia Buble se iubește cu afaceristul Horațiu Nicolau de aproximativ 3 ani

Și nici nu ar fi de mirare, căci în urmă cu aproximativ o lună, pe 9 iunie, afaceristul a răsfățat-o de ziua ei cu o vacanță în Cappadocia, Turcia. Rămâne de văzut dacă Lidia își va încânta fanii cu imagini cu ea și iubitul ei milionar, din vacanța de pe Coasta de Azur. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre