Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac, în extaz alături de „frumoasa” lui. A așteptat mult momentul

Ion Țiriac, în extaz alături de „frumoasa” lui. A așteptat mult momentul
Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați români, iar pe lângă afacerile înfloritoare este apreciat și invidiat în egală măsură pentru colecția sa de mașini fără egal. Mașinile scumpe stau bine în compania femeilor frumoase, iar fostul mare tenismen nu s-a putut plânge niciodată nici că-i lipsesc mașinile de lux, nici femeile frumoase.

Noile imagini care au devenit publice îl arată pe Ion Țiriac de-a dreptul fermecat de „frumoasa” lui. El pozează alături de Irina Deleanu, șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, dar și de noua „bijuterie” a colecției sale de mașini, un Mercedes-AMG ONE One, mașină pe care a plătit o sumă exorbitantă și după care a așteptat ani de zile.

Ion Țiriac a așteptat mult momentul întâlnirii cu „frumoasa” lui

Vineri a fost o zi mare pentru Ion Țiriac. El și-a prezentat oficial noul bolid în cadrul colecției sale automobilistice care îi poartă numele. La gală a participat și i-a fost alături Irina Deleanu, despre care în repetate rânduri s-a spus că ar avea o legătură specială cu fostul mare tenismen.

Ion Țiriac pozează între două frumuseți: una e mașina pe care a așteptat-o cinci ani, alta e cea despre care se spune că ar fi fosta iubită, Irina Deleanu (Instagram)

De altfel șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică a fost generoasă în a distribui imagini din timpul galei de prezentare a mașinii. „Felicitări Domnule Ion Țiriac pentru noua achiziție! Să o stăpâniți sănătos!”, a scris aceasta într-o postare în care s-a fotografiat alături de Ion Țiriac și de noua sa achiziție.

Țiriac e singurul din lume care are așa ceva

Mașina a ajuns în țară încă de la finele anului trecut, după nu mai puțin de cinci ani de așteptare. „Nu întrebați cât costă, pentru că este obscen”, declara, la momentul respectiv, Ion Țiriac. Mercedes-AMG ONE este un model de curse, produs în doar 275 de exemplare, care costă 2,7 milioane de euro, arată presa de specialitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiriac Collection (@tiriaccollection)

Mercedes-AMG ONE este o mașină sport plug-in dual hybrid de producție limitată, fabricată de Mercedes-AMG, cu tehnologie derivată din Formula 1.

Pentru că iubește la nebunie mașinile, Ion Țiriac are o flotă de lux, și este totodată și „singurul de pe planetă care are nu una, ci două mașini Rolls-Royce Phantom IV”, au scris jurnaliștii britanici, recent, numindu-l pe acesta unul dintre cei mai bogați tenismeni ai lumii. Modelul Rolls-Royce Phantom IV a fost produsă în doar 18 exemplare în anii ’50, iar Țiriac are în posesie două dintre acestea.

Cealaltă „frumoasă” a lui Țiriac alege banii

La viața lui, Ion Țiriac, un bărbat frumos și impunător chiar și la aproape 85 de ani, a avut o singură soție, trei copii din două relații și multe iubite, una mai frumoasă decât alta, deseori fotomodele. Irina Deleanu a fost una din  iubitele lui, și are toate atuurile ca să fie amintită în acest context. Actuala președintă a Federației Române de Gimnastică Ritmică arată superb la 47 de ani.

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică se declară public o materialistă (Facebook)

Frumoasă, impunătoare, deșteaptă și asumată, aceasta nu se sfiește să spună că în viață a ales banii. Știe de ce și, mai ales, de ce le recomandă asta și altor femei. „Dacă ai de ales între bani și sex-appeal, ia banii. Pe măsură ce îmbătrânești, banii vor deveni sex-appeal-ul tău”, a punctat fosta iubită a lui Ion Țiriac pe Facebook, alături de o poză în costum de baie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre