Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu e geană pe fosta lui iubita, Romanița Iovan. O privește în timp ce se dă cu cremă

Irinel Columbeanu e geană pe fosta lui iubita, Romanița Iovan. O privește în timp ce se dă cu cremă
Romanița Iovan a fost una din marile iubiri ale lui Irinel Columbeanu. Cunoscută creatoare de modă și femeie de afaceri, la 57 de ani aceasta  este extraordinar de frumoasă și, spre deosebire de alte vedete de vârsta ei, încearcă să aibă grijă de ea în modul cel mai natural.

Este cunoscut faptul că lui Irinel Columbeanu i-au plăcut mereu femeile înalte și suple. Prima sa iubită cunoscută, Romanița Iovan era manechin celebru atunci când s-au cunoscut. La momentul acela, în 1986, ea avea 21 de ani, iar el 28. Încă de pe atunci, Irinel Columbeanu se învârtea în cercuri selecte. Nici nu aveam cum altfel, având în vedere că tatăl său era șeful de protocol al guvernului lui Nicolae Ceaușescu.

Relația lor a fost lungă, ar fi durat nu mai puțin de 10 ani. Se spune, de asemenea, că, după Revoluție, când Romanița a decis să se apuce de design vestimentar, Irinel Columbeanu a fost cel care a ajutat-o cu bani. Lumea mondenă a vorbit multe despre o sumă mare de bani pe care acesta ar fi investit-o în afacerea iubitei sale, dar și despre un cadou de despărțire consistent. O clădire unde a funcționat Casa de modă Romanița Iovan.

Romanița Iovan vorbea într-un interviu pentru revista Kamikaze despre relația cu Irinel și spulbera zvonurile legate de modul în care s-a îmbogățit ea. Romanița Iovan susține contrariul, deși la vremea respectivă presa de investigații a scris mult despre asta.

Romanița Iovan s-a iubit cu Irinel Columbeanu când acesta era sărac

”Nimeni nu are o poză cu noi (n.red cu ea și cu Irinel Columbeanu). Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero. După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte.

Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.r. prima afacere a Romaniţei a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piaţa Victoriei, dar eu am construit de la zero”, a declarat designerul într-un interviu pentru Kamikaze.

Așa este, el a cumpărat apartamente în Piața Victoriei, ea a ridicat un bloc în Piața Victoriei. Și s-au despărțit.

Cadoul primit cu 30 de ani în urmă, păstrat cu sfințenie

La finele anului trecut, Irinel Columbeanu a fost din nou foarte aproape de fosta sa iubită din tinerețe. Aceasta a participat la lansarea primei cărți a fostului milionar de la Izvorani,  „Istoriile unui vehement – Ipocrația”.

Un gest pe care l-a făcut aceasta l-a luat prin surprindere pe proaspătul autor. Irinel Columbeanu a observat că vedeta a venit la lansare având asupra ei un cadou pe care el i-l făcuse în urmă cu 30 de ani. „Atunci când i-am dat autograf, m-a surprins că a păstrat un pix pe care i l-am făcut cadou acum 30 de ani. Nu mai țineam minte. Chiar a vrut să semnez cu el’, a spus Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu nu își poate lua ochii de la Romanița Iovan

Se pare că relația dintre cei doi e în continuare apropiată. Zilele trecute, Romanița Iovan a distribuit pe rețelele sociale un video în care explică cum își menține chipul frumos și tânăr. Ea s-a filmat în timp ce se dă pe față cu o anume cremă. Este vorba de un produs cosmetic pe care ea însăși îl produce, în gama sa de produse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanita Iovan (@romanitaiovan)

Irinel Columbeanu a fost unul din sutele de urmăritori care au privit-o p Romanița în timp ce se dă cu ser.

După despărțirea de Romanița Iovan, Irinel Columbeanu a avut o relație cu Anna Lesko, care atunci avea 17 ani. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani. Aceștia au fost anii în care Irinel Columbeanu a devenit cu adevărat un personaj  monden și a început să apară tot mai des în presă, având în vedere viața sa excentrică și palatul de la Izvorani.

Nici Romanița nu a dus-o rău. Ea a devenit una dintre cele mai bogate femei din țară, cu afaceri în imobiliare și în modă. Fostul manechin s-a căsătorit apoi cu pilotul Adrian Iovan, a traversat o tragedie când s-au trezit în casă cu un individ, iar în 2006 a devenit mamă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre