Irinel Columbeanu, către fiica sa: „Mereu în inima mea…”. Nu l-a mai vizitat de ani buni, nu știa că va pleca definitiv în SUA

Irinel Columbeanu, către fiica sa: „Mereu în inima mea…”. Nu l-a mai vizitat de ani buni, nu știa că va pleca definitiv în SUA
Prima carte care poartă semnătura lui Irinel Columbeanu a fost un real succes. Afaceristul e foarte fericit și lucrează intens.

Irinel Columbeanu se mândrește cu primul său volum. A reușit să le stârnească curiozitatea cititorilor, care i-au cumpărat cartea.

Mesaj emoționant de la Irinel Columbeanu către fiica sa: „Mereu în inima mea…” Nu l-a mai vizitat de ani buni

Au trecut doar câteva săptămâni de la lansarea primului volum din trilogia pe care Irinel Columbeanu le-a promis-o românilor. Cartea a fost foarte bine primită, afaceristul lăudat, dar i-au lipsit cele mai dragi ființe: fiica lui Irina și fosta soție, Monica Gabor. Fetele i-au trimis virtual un mesaj de susținere, iar Columbeanu speră că a doua oară va fi cu noroc și situația pandemică le va permite să vină acasă.

„Mie mi-ar plăcea să vină, dar nu vreau să le încurc programul”

„I-am spus Monicăi să vină și ea la lansarea celei de-a doua cărți, care are loc în februarie. Și normal ar fi, fiindcă figurează și ea în acest cel de-al doilea volum, să vină. E chiar personajul principal. Și dacă vine ea, poate vine și Irina, dar mi-am dat seama că are școală. Mie mi-ar plăcea să vină, dar nu vreau să le încurc programul. Sunt convins că și ele își doresc să vină, dar acum să vedem dacă va fi posibil”, a afirmat Columbeanu pentru Wowbiz.

Mesaj din inimă pentru fetele lui speciale

Irinel Columbeanu le-a trimis însă volumul fetelor sale, bineînțeles cu două mesaje speciale. „Fiicei mele Irina, În așteptarea apariției tale, at least în cel de-al doilea volum și forever in my heart.”, au fost cuvintele scrise de Irinel pentru fetița lui, pe care o adoră.

Un mesaj simplu, dar care ascunde multe a avut Irinel Columbeanu și pentru fosta sa soție: „Monicăi, Împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele. P.S.: Cam pe la pagina 187, de-abia veneai pe lume:))”.

Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase: „Nu am știut că Irinuca nu se va mai reîntoarce acasă.”

Singura „avere” pe care nu reușise să o piardă prin afaceri neinspirate era fiica lui, Irinuca. Și-a dedicat viața în totalitate ei, imediat după ce s-a despărțit de Monica Gabor.

Moni, cunoscută la aceea vreme ca „Scorpia de la Izvorani” și-a refăcut viața în SUA, alături de milionarul chinez Mr. Pink. Cu trei ani în urmă, Irinel Columbeanu a avut curajul să-și lase fiica să-și viziteze mama, deși până atunci s-a opus ca Irinuca să treacă granița.

Pe atunci copilă, Irinuca s-a îndrăgostit iremediabil de America și de viața pe care o duce mama ei acolo. Treptat, a început să-l numească pe iubitul mamei ei, Mr. Pink, „tata”. Acesta a fost primul aspect dureros. Irinel Columbeanu nu mai avea resursele financiare necesare ca să egaleze ceea ce îi pune Monica, acum, la dispoziție.

Fostul milionar nu s-a așteptat ca micuța să dorească să rămână acolo, o declară chiar el, bazându-se, probabil, pe promisiunea Monicăi că nu va pretinde asta de la copila lor. Nici nu a fost nevoie să facă asta. Viața în Beverly Hills a cucerit-o instant pe Irinuca.

În SUA, Irinuca are se bucură de compania „frățiorului” ei, Anthony, fiul lui Pink dintr-o altă relație.

Intervievat de CANCAN.RO, Irinel Columbeanu a făcut câteva declarații care au mișcat inimile fanilor.

Dacă v-ați întoarce în trecut cu 20-30 de ani, ce sfat v-ați da?
Irinel Columbeanu„Nu mai crede în tot ce ți se spune!”. 

Cum a fost pentru dumneavoastră momentul în care Irinuca a plecat în America?
Irinel ColumbeanuA fost mai simplu decât poate credeți, datorită faptului că atunci când a plecat nu știam că nu va mai reveni și că avea să stea mai mult acolo.