Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Codin Maticiuc face ridicări la sală cu 100 de kile, deși ea nu are mai mult de 50!

Iubita lui Codin Maticiuc face ridicări la sală cu 100 de kile, deși ea nu are mai mult de 50!
Codin Maticiuc a dat lovitua în dragoste! Mama fiicei lui e o femeie „de fier” care le dă clasă multor bărbați care merg la sala. Poate chiar și lui!

Dintre toate florile, Codin a ales-o pe Ana Pandeli, o tipă brunetă, interesantă, mama a unui băiat dintr-o relație anterioară. Sunt două firi opuse, dacă ne luăm după felul în care se prezintă cei doi pe social media, însă au o chemare comună: ajutorarea copiilor.

Familia Maticiuc are un orfelinat pe care îl finanțează de mai bine de două decenii, iar Ana s-a implicat în mai multe acțiuni umanitare de-a lungul vieții, potrivit conținutului postat de ea pe rețelele sociale.

Ana e sportivă, Codin e clubber

Ana Pandeli este îndărgostită de sport și se aseamănă cu Carmen Brumă la acest capitol. Nu trece zi fără să facă sport, iar din când în când mai face și câte o drumeție pe munte. Pasiunea ei pentru mișcare i-a sculptat corpul foarte frumos și nici nu ai bănui că e mama a doi copii.

La polul opus e Codin, care singura mișcare pe care o făcea periodic era pe ringul de dans al cluburilor.

Până când Ana nu l-a făcut om de casă, don juan-ul de Dorobanți nu rata nicio petrecere și nicio fotomodelă. Apariția micuței Smaranda l-a schimbat radical. Băiatul de bani gata își dedică acum timpul pentru renovarea spitalelor de copii și a înlocuit cluburile cu actoria.

Codin, tatăl său și micuța Smaranda.

Ultima fotografie pe care a publicat-o Ana pe rețelele sociale arată că a ajuns la performanțe sportive foarte înalte. Ea ridică greutăți de 100 de kilograme, deși ea nu cântărește mai mult de 50.

„Gagica mea e nebună”

Maticiuc a povestit recent într-o postare pe social media că iubita lui a urcat pe Kilimanjaro.

„Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam de ceva vreme, dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic. Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice că face trei”, a început Codin. „Ea face trasee prin munți. Pe ai noștri i-a terminat deja. Am fost și eu o dată dau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu ca să facă mai multă mișcare. De ce? Pentru că e nebună. Cum a terminat ea munții de la noi, acum două săptămâni a plecat în Tanzania, Africa, să urce pe Kilimajaro (5895m).

Au plecat de la baza muntelui de la 38 de grade și au ajuns în vârf la -30 de grade. Urcușul s-a petrecut în 6 zile cu o medie de 6-8 ore pe zi până unde ghizii făceau corturile și stabileau o tabără. Nu se făcea mai mult pentru că ai nevoie să te obișnuiești cu altitudinea și aerul rar. Trebuie să iei pastile de rău de înălțime”, a mai scris Codin. „Toată șmecheria a ținut-o și pe ea până la 5000 de metri, când s-a făcut ultima bază. Nu vă spun că îi era și extrem de frig noaptea în sacul de dormit pe care s-a ambiționat să-l închirieze ca să nu «arunce cu banii, să facă economie». De ce? Pentru că sunt eu nebun de data asta și nu i-am impus să-și ia naibii cele mai scumpe echipamente că sunt oricum cât nota mea la Nuba. În fine… De la 5000, cum vă spuneam, a început calvarul până ȘI pentru nebuna mea. Au leșinat toți pe rând de câteva zeci de ori până în vârf și îi trezeau ghizii. Au ajuns cu greu în vârf cu degetele degerate și cine știe câte alte suferințe fizice. Coborârea urma să fie alte trei zile până jos cu dormit în corturi. În cât timp a făcut-o însă a mea? În 12 ore, dintr-o bucată, singură, că n-a mai venit nici ghidul cu ea. (…) În concluzie, vă spun că degeaba am gagică frumoasă, deșteaptă și mamă eroină pentru că e nebună! Iar eu nu sunt doar nebun, ci și prost dacă o las să plece pe Everest cum plănuiește”, a povestit Codin.

În vârful muntelui, Ana s-a fotografiat ținând steagul României. Pe acesta, Ana a scris: „Dan și Smaranda, sunteți totul meu! Vă iubesc de 1000 de ori până pe Kilimanjaro și înapoi. Nu! De miliarde de ori! Nu! De sute de miliarde de ori! De fapt nu! Infinit de ori, așa cum n-am să știu niciodată să fac altceva mai bine. Cu toată dragostea, mama!”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre