Simona Ionescu / Redactor Șef

Nici în filme nu se întâmplă! Iubiții Biancăi Drăgușanu, adunați de destin sub același acoperiș. Diva a început să danseze

Nici în filme nu se întâmplă! Iubiții Biancăi Drăgușanu, adunați de destin sub același acoperiș. Diva a început să danseze
Încă nu este clar pentru toată lumea dacă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Momentan nu au făcut afirmații pe acest subiect, însă semnalele transmise pe alocuri ar da de înțeles că formează din nou un cuplu, deși se poartă rezervat. Pe de altă parte, Bianca e dornică de distracție.

Seara trecută, diva a avut parte de distracție cât să nu poată duce. Practic toți iubiții Biancăi Drăgușanu au fost adunați, de destin pesemne, sub același acoperiș. E drept, unii au venit însoțiți cu actualele lor partenere, alții probabil erau în căutare de domnișoare și au descins cu un anturaj masculin. Dar Bianca a știut cum să reacționeze, gestul ei fiind unul de zile mari. Ea a reușit să nu treacă neobservată, îmbrăcată într-o ținută care îi punea în evidență formele apetisante. La încheietura mâinii a etalat ceasul ei Rolex bătut în diamante.

Toți iubiții Biancăi Drăgușanu, adunați sub ochii ei

Conform Cancan, Bianca Drăgușanu a ieșit în club cu fetele. Iar acolo a dat peste „adunarea” foștilor ei iubiți. L-a găsit pe Gabi Bădălău, la o masă, cu nargileaua în față. În incintă se afla și fostul ei soț, care ulterior i-a fost și iubit (după o despărțire și o împăcare), Alex Bodi. Acesta era însoțit de actuala sa iubită, Ema Uta, cea cu care s-a și logodit lunile trecute. Nu a lipsit de la „adunarea foștilor” nici celebrul Andrew Tate. Și acesta a avut o relație, e drept, de scurtă durată, cu Bianca Drăgușanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CANCAN.ro (@cancan.ro)

Supranumit Cobra, fostul kickboxer profesionist se confruntă cu mari probleme după ce, în legătură cu procesele intentate în Marea Britanie și America, au intrat pe fir case de avocatură serioase. Mai multe femei care i-au fost victime l-au acuzat de hărțuire, abuz și viol. Acuzațiile apar în contextul în care el e acuzat și în România de constituire de grup infracțional, abuz și trafic de persoane.

Iubiții Biancăi Drăgușanu, adunați de destin sub același acoperiș la Hiro, noul local la modă în rândul lumii mondene din Capitală. Bianca Drăgușanu a descins în club pusă pe fapte mari și distracție. Ea a ajuns însoțită de mai multe prietene, una mai frumoasă ca alta. Iar vedeta a dat tonul distracției, dansând dezinhibată într-una.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre