Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Andreei Marin, gest emoționant. Zâna i-a transmis imediat: „Te iubesc!”

Iubitul Andreei Marin, gest emoționant. Zâna i-a transmis imediat: „Te iubesc!”
Sunt aproape patru ani de când îndrăgita prezentatoare și realizatoare de emisiuni TV trăiește din nou îndrăgostită. Ea și-a cunoscut jumătatea când deja nimeni nu mai credea să o vadă vreodată în această ipostază, mai ales că era deja mamă.

Așa cum știți, Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică jr. timp de șapte ani și au divorțat la începutul anului 2013. Cei doi au o fiică, Violeta, deja adolescentă. Ulterior, fosta prezentatoare TV s-a iubit cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, bărbat cu 11 ani mai tânăr. S-a căsătorit cu el în 2014 și au divorțat după doi ani.

Din 2017 Andreea Marin se iubește cu un bărbat de asemenea, mai tânăr, Adrian Brâncoveanu. „El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire!”, a declarat în trecut Andreea Marin despre iubitul ei. Iubitul vedetei TV lucrează în Ministerul Afacerilor Externe și a  fost consul la Tripoli, Libia.

Iubitul Andreei Marin, declarație publică

Cei doi sunt extrem de potriviți împreună, și acest lucru e vizibil pentru oricine. Foarte atenți unul cu altul, nu se rețin în a-și face declarații de dragoste în public, sau în a apărea, tandru, de mână. Cel mai recent gest al bărbatului s-a consumat pe rețelele de socializare. Mai precis, pe contul său de Instagram. Adrian Brâncoveanu a făcut o postare emoționantă. Alături de o fotografie dintr-o vacanță, în care apare alături de iubita sa, amândoi în ținute perfect asortate, albe, el i-a scris Andreei Marin versuri:

„În spaţiul strâmt cât foaia de caiet
Încape-un infinit de jurăminte,
Dar e de-ajuns acelaşi vechi portret:
Un zâmbet, cât o mie de cuvinte”.

Andreea Marin povestește cum s-a îndrăgostit de iubitul ei

Andreea Marin nu a avut nevoie de timp de gândire pentru a reacționa la declarația de dragoste a iubitului său. Zâna surprizelor l-a surprins pe acesta cu o declarație de-a dreptul. „Te iubesc!”, i-a scris într-un comentariu, Andreea Marin. Anul trecut, invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Marin a vorbit și despre situația ei amoroasă. Nu a fost dragoste la prima vedere între ea și iubitul ei.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre