Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Elenei Udrea a ajuns departe. A luat și tricolorul cu el

Iubitul Elenei Udrea a ajuns departe. A luat și tricolorul cu el
Chiar dacă nu sunt căsătoriți, Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu „la bine și la greu” de ani de zile. De când fostul ministru a ajuns după gratii, bărbatul este „mamă și tată” pentru fiica lor, Eva - Maria. Reușește ca nimeni altul să păstreze echilibrul în viața sa de familie.

Ocupat cu afacerile, cu creșterea fetiței și vizitele la penitenciar, pentru ca Eva Maria să simtă cât mai puțin depărtarea de mama sa, Adrian Alexandrov nu are o viață chiar ușoară. În general tot timpul său liber este dedicat fiicei sale, dar uneori simte nevoia de pauză. În acest weekend, iubitul Elenei Udrea a ajuns departe și a luat și tricolorul cu el.

Adrian Alexandrov si Eva
De când Elena Udrea e încarcerată, Adrian Alexandrov este „mamă și tată” pentru fiica lor, Eva – Maria (Instagram)

În luna februarie, Elena Udrea a reușit să îi arate partenerului ei de viață, cât de mult îl iubește și cât de important este pentru el. Deși este după gratii, ea a transmis, pe rețelele sociale, un mesaj emoționant pentru Adrian Alexandrov, cu iubire și mulțumire. Fosta blondă de la Cotroceni a ținut să îi arate partenerului ei de viață cât de important este pentru ea și cât de mult se gândește la el. De când a ajuns în detenție, el o crește singur pe micuța lor, Eva – Maria.

În weekend, Adrian Alexandrov a plecat singur în excursie, el a urcat pe munte, sus (Instagram)

„Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, vertical, ca un bărbat care știe ce are de făcut!”, a notat Elena Udrea în mesajul său.

În weekend, iubitul Elenei Udrea a ajuns departe

În acest weekend, Adrian Alexandrov a luat o mini-vacanță de la postura de „mamă și tată” și a făcut ceva doar pentru el. Bărbatul a urcat pe munte, ajungând până la aproape 2.000 m altitudine. Bărbatul a avut parte de o sesiune de hiking, urcând până în vârful Piatra Mică, la crucea Eroilor.

Iubitul Elenei Udrea s-a fotografiat ca alpiniștii care cuceresc vârfuri, desfășurând tricolorul (Instagram)

A purtat la el un drapel al României și, după ce a ajuns în vârful muntelui, s-a fotografiat  cu tricolorul, așa cum fac marii alpiniști când reușească să cucerească o nouă înălțime. Adrian Alexandrov a distribuit două imagini din aventura sa, pe rețelele sociale.

Sursa foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre