Simona Ionescu / Redactor Șef

Jeff Bezos, la a doua tinerețe. Pozat cu iubita și vedetele prin Europa

Jeff Bezos, la a doua tinerețe. Pozat cu iubita și vedetele prin Europa
Jeff Bezos și Lauren Sanchez își continuă vacanța prelungită în Europa. Acum vizitează Croația alături de Katy Perry, Orlando Bloom și Usher.

Proaspăt logodit, miliardarul Jeff Bezos trăiește cu adevărat a doua tinerețe. Zilele acestea el a fost fotografiat cu iubita și vedetele prin Europa. Katy Perry și Orlando Bloom i  s-au alăturat miliardarului Jeff Bezos și logodnicei sale, Lauren Sanchez, în escapada lor europeană. Celebrele cupluri au fost văzute și cu Usher în timp ce se plimbau miercuri prin Dubrovnik, Croația. Ei au fost văzuți plimbându-se pe strada principală a orașului înainte de a se îndrepta spre o barcă împreună cu alte câteva persoane.

Perry, în vârstă de 38 de ani, și Bloom, în vârstă de 46 de ani, păreau să își fi coordonat ținutele, cântăreața purtând o rochie albă cu mânecă lungă, în timp ce actorul a purtat un tricou alb cu o vestă și pantaloni scurți albi. În ceea ce-l privește pe Jeff Bezos, acesta a purtat un tricou albastru cu pantaloni albi, în timp ce Sanchez a ieșit în evidență cu o fustă maxi verde smarald și un tricou negru care îi punea în evidență bustul.

Jeff Bezos, la a doua tinerețe

Fondatorul Amazon, în vârstă de 59 de ani, și Sanchez, în vârstă de 53 de ani, au navigat în jurul Europei de dinaintea petrecerii lor de logodnă somptuoase din Positano, Italia, care a avut loc la începutul acestei luni. Invitați de primă mână, printre care Bill Gates, au participat la extravaganța care a avut loc pe mega-yachtul de 500 de milioane de dolari al mogulului de afaceri, scrie Page Six.

Miliardarul Jeff Bezos a fost surpins la plimbare prin Dubrovnik

Publicația a aflat că Kris Jenner, Corey Gamble, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire și Andrew Garfield s-au bucurat, de asemenea, de festivități. Înainte de întâlnirea exclusivistă, Bezos a fost fotografiat în Capri, Italia, în luna iulie. Cei doi au fost văzuți îmbrățișându-se confortabil și împărțind un sărut pasional.

Bezos a cerut-o de soție pe iubita sa de cinci ani cu un inel estimat la 2,5 milioane de dolari, în luna mai. Cererea în căsătorie „privată” ar fi avut loc în Spania, la bordul super iahtului său, Koru, înainte de a se îndrepta spre sudul Franței pentru Festivalul de Film de la Cannes.

Inelul cu diamant primit de fosta jurnalistă a fost evaluat la peste 2,5 milioane de dolari

Bezos a fost căsătorit anterior cu MacKenzie Scott timp de 26 de ani. Ei au patru copii. În ceea ce o privește pe Sanchez, ea are un fiu și o fiică cu fostul soț Patrick Whitesell și mai are un fiu cu jucătorul NFL Tony Gonzalez. Sanchez și Bezos s-au cunoscut după ce soțul femeii le-a făcut cunoștință, devenind prieteni de familie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre