Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez, întâlniri secrete cu un alt actor celebru. Alex Rodriguez e amintire

Jennifer Lopez, întâlniri secrete cu un alt actor celebru. Alex Rodriguez e amintire
Jennifer Lopez s-a întors în Los Angeles de când filmările din Republica Dominicană s-au terminat. A confirmat și despărțirea de logodnicul ei, Alex Rodriguez. Se pare că deja în viața ei a intrat un fost iubit. Nu, nu e vorba de Marc Anthony, fostul soț.

Ca să nu vă țin pe jar, vă spun de la început că e vorba de o presupusă idilă ce înflorește acum între Jennifer Lopez și Ben Affleck. Au fost iubiți, au ținut paginile ziarelor occidentale peste un an, iar jurnaliștii au botezat atunci cuplul „Bennyfer”.

Cei doi artiști au început să se întâlnească în anul 2002 și și-au anunțat logodna în noiembrie. În septembrie 2003, cu doar câteva zile înainte ca cuplul să spună „Da”, și-au anulat nunta. Câteva luni mai târziu, cuplul s-a despărțit definitiv. Acum, însă, se pare că au revenit unul în viața altuia.

JLo cu Alex, Ben cu Ana și drumuri despărțite

După 4 ani împreună și în prag de nuntă, JLo și Alex Rodriguez și-au confirmat despărțirea în această lună. Cu doar câteva săptămâni părea că luptau împotriva zvonurilor legate de separare.

Acum au decis să meargă pe căi separate și au insistat că sunt „mai buni ca prieteni”.

Într-o declarație comună, aceștia au spus despre decizia lor: „Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa. Vom continua să lucrăm împreună. Să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii celuilalt”.

(Photo by Kevin Mazur/WireImage)

La momentul primelor declarații și articole de presă, s-a dezvăluit că Lopez și Rodriguez se concentrau asupra copiilor lor – gemenii Jennifer, Emme, în vârstă de 13 ani, fiicele lui Max și Alex, Natasha, 16 ani, și Ella, 12 ani.

În ceea ce îl privește pe Ben Affleck, acesta s-a despărțit de iubita Ana de Armas, în vârstă de 33 de ani, la începutul acestui an, după un an de relație. Actorul a suferit enorm după ce a fost părăsit și a dus o viață haotică. Se pare că l-a scos din depresie fosta soție cu care are trei copii. Ben a fost căsătorit cu Jennifer Garner timp de 10 ani și chiar continuă să fie prieteni, așa cum Jlo este cu Marc Anthony.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut în casa divei

Jennifer Lopez (51 de ani) și Ben Affleck (48 de ani) ar fi fost văzuți „petrecând” la casa cântăreței din Los Angeles, după despărțirea ei de logodnicul Alex Rodriguez, scrie Daily Mail și presa de peste ocean.

Actorul, care s-a iubit cu Jennifer între 2002 și 2003, a fost văzut îndreptându-se spre casa ei la începutul acestei săptămâni. Sursele pe care le-au contactat jurnaliștii susțin că cei doi nu mai sunt decât prieteni în momentul de față.

Însă Affleck a fost văzut de mai multe ori mergând în casa lui J.Lo din California în timpul zilei, relatează Page Six.

Actorul a fost surprins într-un SUV Escalade alb, despre care se spune că aparține lui Lopez, și era dus la conacul ei din apropiere.

„Garda ei de securitate îl ridică pe Ben dintr-o locație din apropiere și îl lasă după ce a petrecut câteva ore la ea acasă”, a declarat o sursă pentru Page Six. Tot sursa susține că Lopez și Affleck au ieșit de trei ori în ultimele zile.

Michael Douglas în doliu. A pierdut o ființă dragă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre