Simona Ionescu / Redactor Șef

Johnny Depp „demolat” de vedeta din „Ditry Dancing” Jennifer Grey. Cei doi s-au iubit în anii 1980

Johnny Depp „demolat” de vedeta din „Ditry Dancing” Jennifer Grey. Cei doi s-au iubit în anii 1980
Pe actrița Jennifer Grey o știți din „Dirty Dancing”, însă puțină lume își mai amintește că ea și Johnny Depp au avut propria poveste de dragoste, la finele anilor 1980. Practic, au fost la un pas de căsătorie.

Acum actorul Johnny Depp a fost cu adevărat „demolat” de vedeta din „Ditry Dancing”. În contextul procesului în care se judecă cu fosta ultimă soție, pentru un editorial publicat de aceasta în care vorbește despre supraviețuirea într-o relație în care există violență domestică, declarațiile fostei iubite nu îi sunt de ajutor.

Jennifer Grey numește relația cu Johnny Depp „un foc de tabără”, în cartea sa de memorii în care vorbește inclusiv despre relația cu el. cei doi au fost chiar logodiți. Noua carte de memorii a lui Jennifer Grey se numește „Out of the Corner”, și a apărut în librării marțea trecută.

Cum a fost prima întâlnire Grey – Depp

Legenda longevivă a filmului „Dirty Dancing” dezvăluie cum lucrurile au luat o turnură întunecată după ce agentul ei i-a aranjat o întâlnire pe nevăzute cu actorul sexy din „Cry-Baby” în 1989, când el avea 26 de ani, iar ea 29. Cei doi s-au logodit la doar două săptămâni după ce s-au întâlnit în acel an, susține ea.

Despre prima lor întâlnire, Grey, acum în vârstă de 62 de ani, a scris: „Am mâncat, am vorbit, am băut Jack Daniel’s, am râs pe săturate, am făcut pauze de țigară la jumătatea drumului. El era atât de ridicol de frumos. Și surprinzător de deschis, amuzant, excentric și dulce”. Vedeta din „Edward Mâini de foarfecă” și „Pirații din Caraibe” a început să se întâlnească cu Grey la scurt timp după ce s-a despărțit de Matthew Broderick. Johnny Depp a cerut-o în căsătorie pe Grey la doar două săptămâni după prima lor întâlnire, în 1989.

„Porumbeii” s-au ales chiar și cu un cățeluș pekinese-poodle pe nume Lulu. „A fost bebelușul nostru de exercițiu și cineva care mi-a ținut companie când Johnny era plecat din oraș”, a scris Grey, potrivit unui extras obținut de The Independent.

Johnny Depp, acuzat de scene violente de gelozie

Depp, în vârstă de 58 de ani, este în prezent implicat într-un proces de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard, în vârstă de 36 de ani. Dar Grey susține acum că nu este prima sa întâlnire cu drama relațională. Ea a descris apoi cum comportamentul lui Johnny Depp a devenit necontrolat în timpul cât au stat împreună:

„Johnny făcea naveta în fiecare săptămână, dus-întors din Vancouver, dar începuse să intre din ce în ce mai des în necazuri: bătăi în baruri, încăierări cu polițiștii. Începuse să piardă zborurile spre casă în Los Angeles după ce dormea prea mult sau, când se întorcea acasă, era nebunește de gelos și paranoic în legătură cu ceea ce făcusem eu în timp ce el era plecat. Am atribuit temperamentul său rău și nefericirea lui faptului că se simțea nefericit și neputincios să iasă din serialul TV 21 Jump Street”, arată New York Post.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre