Simona Ionescu / Redactor Șef

Johnny Depp face un pas important în cariera artistică. A ales Londra

Johnny Depp face un pas important în cariera artistică. A ales Londra
Johnny Depp face un pas important în cariera sa artistică, iar pentru asta a ales Londra, oraș în care este deja de șase luni și pe care l-a ales în detrimentul Hollywood. Actorul este hotărât să își urmeze și cealaltă pasiune pe care o are, în afară de actorie.

Johnny Depp face un important pas în cariera artistică, cea de pictor. Pentru asta, a ales Londra. Actorul este hotărât să își urmeze pasiunea și să își stimuleze creativitatea, care i-a adus bani grei în ultimii ani. În 2022, actorul și-a lansat prima colecție de tablouri, care s-a vândut în doar câteva ore, aducându-i în buzunare peste 3 milioane de lire sterline. 

Tablourile reprezentau patru persoane care l-au inspirat — Keith Richards de la Rolling Stone, actrița Liz Taylor, actorul Al Pacino și cântărețul Bob Dylan — și erau împodobite cu „tușe caracteristice realizate cu mâna liberă”.

A câștigat 8 milioane de lire, doar din artă 

A doua expoziție a lui Johnny Depp a avut loc în vara anului trecut. O serie de lucrări, în ediție limitată, ale starului reggae Bob Marley, ale scriitorului Hunter S Thompson și ale actorilor Heath Ledger și River Phoenix au fost scoase la vânzare prin Castle Fine Art Gallery, în Covent Garden din Londra, la momentul respectiv. 

Johnny Depp a făcut un pas important în cariera sa artistică, cea de pictor

Lucrările îndrăznețe și viu colorate, care au costat 4.500 de lire sterline fiecare, sau 17.500 de lire sterline pentru setul de patru, s-au vândut și ele în doar câteva ore. În total, din cele două expoziții, Depp s-a îmbogățit cu 8 milioane de lire sterline. 

„Nimeni nu ar trebui să se limiteze vreodată”

În 2022, când a lansat prima colecție de tablouri, Depp a recunoscut că a fost mereu pasionat de pictură, doar că a ținut acest talent doar pentru el. De asemenea, star-ul din „Pirații din Caraibe” este de părere că nimeni nu ar trebui să își limiteze vreodată talentul. 

Johnny Depp semnând un tablou, ce face parte din seria celor vândute. În total, actorul a câștigat 8 milioane de lire sterline până acum, doar din pictură

„Întotdeauna am folosit arta pentru a-mi exprima sentimentele și pentru a reflecta asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru mine, cum ar fi familia, prietenii și oamenii pe care îi admir. Picturile mele îmi înconjoară viața, dar le-am păstrat pentru mine și m-am limitat. Nimeni nu ar trebui să se limiteze vreodată”, mărturisea Depp. 

Johnny Depp și-a închiriat acum propriul studio de artă, în Londra 

La un an distanță de la ultima expoziție, Johnny Depp a făcut deja un pas important în cariera sa artistică. Actorul a închiriat atât o casă, cât și un studio de artă în Londra, iar  acum se dedică activității sale secundare ca artist. 

Johnny Depp și-a închiriat un studio de artă în Soho, Londra
Foto: Galliard Homes

Studioul, care se află în inima cartierului Soho, pare să îl inspire pe actorul de 61 de ani să dezvăluie o altă latură a naturii sale creative. Depp a ieșit la cină în weekend la restaurantul Cipriani din cartierul Mayfair, Londra, purtând un costum, precum și pantofi care par a avea o pictură personalizată, indicând pasiunea sa actuală pentru artă.

Nu a renunțat la cinematografie 

Între timp, job-ul zilnic al lui Depp nu a fost abandonat. A fost ocupat editând filmul Modi, despre artistul Modigliani, un proiect realizat din pasiune, în care nu joacă. Este de așteptat ca pelicula să fie prezentată pe circuitul festivalier mai târziu în acest an.

Johnny Depp nu a renunțat nici la actorie, jobul său principal
Sursa foto: DailyMail

De asemenea, a acceptat să interpreteze rolul lui Satan într-un film viitor, The Carnival At The End Of Days, pentru prietenul său, Terry Gilliam. Pelicula este o comedie apocaliptică, iar filmările încep în ianuarie 2025. Ultimul său rol a fost cel al regelui Ludovic al XV-lea în Jeanne Du Barry, care a avut premiera la Cannes în 2023.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre