Simona Ionescu / Redactor Șef

Hugh Jackman, simpaticul actor proaspăt divorțat, își caută iubirea la Londra. Se mută acolo și face un nou film

Hugh Jackman, simpaticul actor proaspăt divorțat, își caută iubirea la Londra. Se mută acolo și face un nou film
În toamna anului trecut, anunțul separării lor, după aproape 30 de ani de căsnicie, a luat prin surprindere pe toată lumea. Actorul australian Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine în saga X-Men, şi soţia sa, actrița Deborra-Lee Furness Jackman au anunțat, într-o declarație comună, că vor divorța.

La mai puțin de un an de la șocantul anunț, Hugh Jackman, simpaticul actor proaspăt divorțat, spune că e decis să își caută iubirea la Londra. Se mută acolo și face un nou film. Potrivit publicației New Idea, Hugh Jackman ar putea să se mute permanent la Londra, după despărțirea de Deborra-Lee Furness. Actorul, care până acum locuia într-un apartament din New York, va petrece o perioadă în Anglia, unde filmează pentru noul său proiect, Three Bags Full: A Sheep Detective Movie.

Hugh Jackman este cunoscut pentru rolurile sale din filmele Marvel (Instagram)

Filmul îl urmărește pe George Hardy (Hugh Jackman), un cioban care își iubește oile și le crește doar pentru lâna lor. În fiecare seară, el le citește cu voce tare un roman polițist, prefăcându-se că oile pot înțelege, fără să bănuiască că animalele nu doar că înțeleg, dar discută ore întregi după aceea despre cine a comis crima.

După divorț, Hugh Jackman își caută iubirea la Londra

În vârstă de 55 de ani, starul de la Hollywood își dorește să fie mai aproape de familia sa, conform Daily Mail. „Vrea să fie mai aproape de mama și de sora lui care locuiesc acolo și, eventual, să găsească din nou dragostea”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

După 27 de ani de căsnicie și având doi copii adoptați, Hugh Jackman și soția sa au decis să divorțeze, anul trecut (Instagram)

Așa cum știți, celebrul actor Hugh Jackman are dublă cetățenie britanică și australiană. După divorț, pe lângă proiectele cinematografice, el a anunțat că intenționează să se concentreze mai mult pe implicarea în acțiuni caritabile, căutând pe cineva care să îl sprijine în această misiune.

„Își dorește cu adevărat să găsească pe cineva care să-l ajute să facă din lumea aceasta un loc mai bun, iar după 25 de ani la Hollywood, cu toată experiența dobândită, să lucreze pentru ceva mai mult decât faima lui personală”, a adăugat sursa.

Debut în carieră ca profesor de sport

Născut la Sydney, din părinți britanici, Hugh Jackman nu și-a început viața profesională ca actor. El a lucrat un an în Marea Britanie, în 1987, ca profesor de educație fizică. Abia 11 ani mai târziu a început să joace. În anul 1998 el a interpretat rolul lui Curly în producția Oklahoma! la Teatrul Național Regal din West End, Londra.

Timp de 27 de ani, el a fost căsătorit cu actrița Deborra-Lee, de care a anunțat divorțul în luna septembrie a anului trecut. Cuplul, care au împreună o fiică, Ava, de 18 ani, și un fiu, Oscar, în vârstă de 23 de ani, a declarat că decizia a fost luată „pentru a ne urmări dezvoltarea individuală”. Cei doi copii sunt adoptați.

De-a lungul timpului, Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au achiziționat mai multe proprietăți în Hamptons, Bondi și New York. După separarea de soția sa, actorul s-a mutat într-un apartament în New York, însă acum ia în considerare relocarea la Londra pentru a fi mai aproape de familia sa și pentru a se dedica proiectelor caritabile.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri