Simona Ionescu / Redactor Șef

„Wolverine” rupe tăcerea și povestește despre lupta sa cu cancerul: „Am vrut să o auziți de la mine”

„Wolverine” rupe tăcerea și povestește despre lupta sa cu cancerul: „Am vrut să o auziți de la mine”
Celebrul actor trece prin două noi biopsii  care urmează mai multor proceduri anterioare, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Australianul în vârstă de 54 de ani este suspect de Carcinom bazocelular  (BCC)- cea mai frecventă formă de cancer de piele.

În perioada 2017 – 2019, starului din Wolverine i-au fost îndepărtate șase cancere de piele localizate la nivelul feței.  În 2021, el a avut un rezultat neconcludent în urma unei biopsii la nivelul feței sale, dezvăluind că cel mai rău lucru care putea fi este BCC.

Zilele acestea repetă procedura. Purtând un bandaj pe nas, Hugh a împărtășit vestea într-un videoclip pe rețelele de socializare și și-a îndemnat fanii să fie foarte atenți atunci când se expun la soare.

Hugh Jackman, starul din Wolverine, suspect, din nou, de cancer

„Hei, tipilor. Deci, am vrut să auziți de la mine, în caz că mă vede cineva pe stradă sau orice altceva, a început el. Tocmai mi-au fost făcute două biopsii. Tocmai am fost la doctorul meu, Dr. Iron, care este minunat. Voi afla în două sau trei zile și, de îndată ce voi ști, vă voi anunța. Doar ca să vă reamintesc, în lumea cancerelor de piele, cel mai puțin periculos dintre toate este cel cu celule bazale”.

Hugh Jackman suferă de cancer de piele de mai mulți ani

Hugh Jackman a recunoscut că petele solare care i s-au tăiat acum de pe piele provin din timpul petrecut în aer liber în urmă cu 25 de ani. El a continuat să își îndemne fanii, mai ales înainte de vară pentru cei din emisfera nordică, să fie în siguranță atunci când se expun la soare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

„Vă rog să purtați cremă de protecție solară. Pur și simplu nu merită, a spus el. Indiferent cât de mult vă doriți să vă bronzați, aveți încredere în mine, aveți încredere în mine, aveți încredere în mine!”. Starul din Greatest Showman a adăugat: „Puneți-vă cremă de protecție solară. Tot vă veți simți incredibil acolo, bine? Vă rog să fiți în siguranță”.

Sfaturi pentru fani: „Folosiți protecție solară”

În legenda sa, Hugh a explicat cum a fost deschis în trecut în legătură cu temerile sale legate de cancerul de piele, adăugând că nu îl deranjează atâta timp cât le amintește și le dă sfaturi oamenilor să poarte protecție solară. „Știu că m-ați auzit vorbind despre carcinoamele mele bazocelulare înainte. Voi continua să vorbesc despre ele, dacă va fi nevoie. Și dacă asta amintește măcar unei singure persoane să își pună cremă de protecție solară cu un SPF ridicat, atunci sunt fericit”, a mai adăugat acesta.

Actorul Hugh Jackman le cere fanilor să folosească protecția solară

El a declarat pentru ABC News în 2015 că copilăria sa „a fost toată în aer liber” și că unguentele de protecție, cum ar fi crema de protecție solară, nu au fost o prioritate în familia sa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre