Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorț în lumea filmului. Hugh Jackman a pus punct unei căsnicii de 27 de ani

Divorț în lumea filmului. Hugh Jackman a pus punct unei căsnicii de 27 de ani
Actorul australian Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine în saga "X-Men", şi soţia sa Deborra-Lee Furness Jackman au anunțat, într-o declarație comună, că vor divorța după aproape trei decenii.

Cuplul australian, considerat unul dintre cele mai solide din lumea filmului, sunt părinții lui Oscar, în vârstă de 23 de ani, și ai fiicei Ava, în vârstă de 18 ani. De aceea, vestea a căzut ca un trasnet, a surprins pe toată lumea. Am decis să ne despărţim pentru a ne continua dezvoltarea personală”, a explicat cuplul într-un comunicat comun transmis revistei People.

În această declaraţie, singura referitoare la divorțul lor, cei doi au spus că „au avut şansa de a trăi aproape trei decenii împreună, ca soţ şi soţie, în cadrul unei căsnicii minunate şi plină de iubire”.

„Ne angajăm în acest nou capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate”, au adăugat ei.

Apropiații cuplului au declarat presei că perioada lungă a pandemie a pus o „presiune” asupra relației lor și, în ciuda faptului că au făcut eforturi pentru a-și salva căsnicia, cei doi a decis că „cea mai bună opțiune” era să se despartă ca prieteni.

Hugh Jackman are 54 de ani, iar Deborra-Lee Furness Jackman 67 de ani.

Povestea unei căsnicii frumoase

Despărțirea lor vine la cinci luni după ce au sărbătorit cea de-a 27-a aniversare a nunții lor în aprilie, când starul Wolverine a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

„Te iubesc, Deb. Astăzi este cea de-a 27-a aniversare a nunții noastre. 27 de ani! Te iubesc atât de mult”, a subtitrat el postarea, distribuită celor 79,1 milioane de urmăritori ai săi.

Împreună am creat o familie frumoasă. Și viața. Râsul, spiritul, generozitatea, umorul, obrăznicia, curajul și loialitatea ta sunt un dar incredibil pentru mine. Te iubesc din toată inima”.

Jackman și Furness, care este cu 13 ani mai mare decât el, s-au întâlnit în 1995 la emisiunea TV australiană Correlli, actorul susținând mai târziu că știa că „vor fi împreună pentru tot restul vieții noastre”.

S-au căsătorit peste un an, în aprilie 1996, și au devenit părinți în 2000, când l-au adoptat pe fiul lor, Oscar. Ei au adoptat un al doilea copil, fiica Ava Eliot, cinci ani mai târziu.

Actorii Hugh Jackman si Deborra Lee Furness la nunta

La acea vreme, Deborra-Lee Furness îşi făcuse deja un nume ca actriţă – în special prin rolul ei de motociclistă răzbunătoare în pelicula „Shame” -, în timp ce Hugh Jackman era încă un proaspăt absolvent al Academiei de Actorie din Perth.

Abia din 2000, Hugh Jackman a cunoscut celebritatea la nivel mondial, datorită interpretării mutantului Wolverine în prima parte din saga „X-Men”, în paralel cu o carieră pe Broadway.

Cuplul a fost prezent în mod regulat, ani la rând, pe covoarele roşii din întreaga lume.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre