Simona Ionescu / Redactor Șef

Joshua Castellano dezvăluie că „bogații” Capitalei închiriază sticle de șampanie pentru poze pe Instagram

Joshua Castellano dezvăluie că „bogații” Capitalei închiriază sticle de șampanie pentru poze pe Instagram
Invitat în podcast-ul lui Codin Maticiuc, unchiul fostului soț al Antoniei a făcut dezvăluiri neștiute despre viața de noapte.

Românii adoră cluburile, însă puțini știu ce se întâmplă cu adevărat în acele locuri și cum se fac banii pe bandă rulantă.

Joshua Castellano dezvăluie cum „șmecherii” Capitalei închiriază sticle de șampanie pentru poze pe Instagram

Joshua Castellano, patronul de la Bamboo, a făcut declarații șocante despre ce se întâmplă în spatele porților închise din cluburi, în podcast-ul lui Codin Maticiuc. El a vorbit despre momentul în care a primit cadou o sticlă de Don Perignon de șase litri, îmbrăcată în aur, cu care a făcut mai mulți bani din chirie decât dacă ar fi vândut-o.

„Mi s-a făcut cadou o sticlă de Don Perignon de șase litri, îmbrăcată într-un kilogram de aur. În valoare de 45.000 de euro. Erau 30 de sticle în lume și una mi-a dat-o mie. Sticla aia am închiriat-o de zeci de ori. Numai ieșirea de la masă pe scenă și făcut o fotografie cu sticla costa minim 20 de euro”, a mărturisit patronul de la Bamboo.

De ce a refuzat-o pe Lady Gaga

De asemenea, Joshua a povestit că a refuzat să o aibă invitată pe Lady Gaga. Și nu banii au fost problema, ci faptul că i s-a părut… urâtă. “Când a apărut Lady Gaga cu prima ei piesă, la piscină, cu un dog german lângă ea, ai mei mi-au spus: Hai să o luăm pe asta, că rupe. O singură piesă? 25.000 de euro? E urâtă. Niciodată. Mai bine dau 50.000 de euro uneia care e frumoasă, că se mai uită și lumea”, s-a confesta, Joshua, zâmbind.

“Când au venit pompierii aveau două mașini: una fără benzină, cealaltă fără apă”

O altă dezvăluire cu adevărat incredibilă s-a referit la momentul în care Bamboo a luat foc. Joshua și-a amintit atunci că au venit două mașini de pompieri, una fără benzină și alta fără apă: “Clubul luase foc în fața mea, de la un întrerupător. Când au venit pompierii, aveau două mașini. Una fără benzină, cealaltă fără apă”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre