Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West a apărut cu buza spartă și vânăt pe față. Problemele sale psihice se acutizează?

Kanye West a apărut cu buza spartă și vânăt pe față. Problemele sale psihice se acutizează?
Kanye West a defilat și el la Săptămâna Modei de la Paris, călcând apăsat pe urmele fostei sale soții. După ce Kim Kardashian a curatoriat cea mai nouă colecție prezentată de Dolce Gabbana, defilând și pe podium într-una dintre ținute, rapperul care i-au fost soț și tatăl copiilor și-a luat în serios statutul de vedeta model și a defilat și el.

Pentru prezentarea Balenciaga el a avut o ținută care a amintit mai degrabă de echipamentul unui războinic care ajunge probabil la Polul Nord, încălțat în cizme de gumă supradimensionate, cu haine de asemenea cu mult volum, acesta a pășit dârz prin noroi. Altceva însă i-a îngrijorat pe fanii lui.

Kanye West a stârnit  îngrijorare apărând în public, la prezentare, cu buza spartă, însângerată și plin de vânătăi pe față.  După ce a defilat în cadrul show-ului Balenciaga, el a participat și la prezentarea Givenchy, ocazie cu care, în lumina reflectoarelor, semnele de „bună purtare” au fost și mai vizibile.

La cum îl știe lumea de labil psihic, în ultima perioadă, semnele de pe fața vedetei au stârnit îngrijorare. El a avut reacții acide la adresa celui cu care l-a înlocuit Kim, apoi s-a certat cu directorii unor mari companii de modă și a continuat să bălăcărească pe toată lumea care l-a deranjat, pe rețelele sociale, pentru ca mai apoi să șteargă mesajele.

Kanye West și-a îngrijorat fanii

Având în vedere toate acestea, Kanye West a stârnit îngrijorare cu apariția sa la Săptămâna Modei de la Paris din weekend, unde a avut buza însângerată vânătăi pe o parte a feței.

Rapperul, în vârstă de 45 de ani – care acum este cunoscut sub numele de Ye – și-a făcut debutul pe podium pentru show-ul Balenciaga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

Câștigătorul premiului Grammy a deschis show-ul, purtând o bluză neagră cu glugă supradimensionată, peste care avea o jachetă cargo în stil militar și o pereche de pantaloni largi, îndesați în cizmele cu aspect de gumă.

Cu toate acestea, Kanye West a părut să fie rănit la eveniment, ceea ce i-a făcut pe unii fani să își exprime confuzia și îngrijorarea. În final rumorile au fost aplanate, scrie Mirror. Ulterior s-a spus că vânătăile cel puțin au făcut parte din spectacol, totuși, tema prezentării fiind un viitor distopic. Astfel că și pista de defilare fusese chiar căptușită cu noroi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre