Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West își vinde hainele și papucii, să facă bani de campania electorală. Are și alt motiv

Kanye West își vinde hainele și papucii, să facă bani de campania electorală. Are și alt motiv
Kanye West continuă să se dea în stambă. Abia ce a anunțat că a început să muncească pentru campania sa electorală, deoarece își dorește să ajungă președintele Statelor Unite ale Americii, că s-a gândit cum face și niște bani.

După ce a stârnit indignare în ultimele săptămâni – cu comentarii antisemite, cu modele de tricouri cu inscripția „White Lives Matter” și cu alte nebunii – Balenciaga, Adidas și Gap au rupt legăturile contractuale cu rapperul. Relații care îi aduceau milioane de dolari în cont. Ca atare, deja de câteva săptămâni, celebrul rapper a decăzut de la statutul de miliardar la cel de milionar. Acum a dezvăluit planurile sale de a scăpa de resturile de produse pe care le vindea cândva cu sute de dolari bucata. Iar banii îi sunt necesari. În campania electorală va avea mult de cheltuit.

Într-un videoclip publicat de site-ul de știri despre celebrități X17 pe YouTube, rapperul a făcut un tur al studioului său din Los Angeles. Acolo se găsesc sute de articole de îmbrăcăminte pe care le reciclează. El a și angajat muncitori cu mașini de cusut pentru a le modifica.

„Am tăiat 100 de hanorace cu glugă de la Yeezy, de la Balenciaga, de la Gap și Adidas. Și tot ceea ce facem va costa 20 de dolari”, a spus Ye. Artistul în vârstă de 45 de ani vrea să vândă ieftin tot stocul de piese de designer. El a adăugat: „Trebuie să ne asigurăm că toată lumea primește același nivel de haine. Același nivel de hrană, același nivel de apă, același nivel de educație”. „Inginerim oportunități, trecem peste trecut, ne concentrăm pe viitor”, a continuat West, arătând și câteva modele noi, conform PageSix.com.

Kanye West își vinde haine Balenciaga modificate, pentu campania sa electorală

Amintim că în luna octombrie, Kanye West a declanșat un val de controverse cu tricourile sale cu inscripția „White Lives Matter” (n.r. – Viețile albilor contează) la prezentarea sa de modă Yeezy Season 9 de la Săptămâna Modei de la Paris. Vorbind despre viitor, rapperul a prezentat și modelele sale „Ye24”. El a susținut că ținuta, care promovează candidatura sa la președinție în 2024, a fost realizată din pantaloni de trening Balenciaga refolositi și nu numai. El a mai afirmat pe Twitter că s-a întâlnit cu fostul președinte Donald Trump. Și că i-a oferit locul de vicepreședinte pe lista sa.

Deși brandurile de modă l-au denunțat pe rapper, West a purtat în videoclip modele din recenta sa colaborare cu Balenciaga și Adidas. Inclusiv o geantă albă de mesager (1.290 de dolari) și un hanorac (1.150 de dolari).

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre