Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton, arma secretă a Familiei Regale. A primit lecții de la cel mai bun profesor, regina Elisabeta a II-a

Kate Middleton, arma secretă a Familiei Regale. A primit lecții de la cel mai bun profesor, regina Elisabeta a II-a
Cititorii pe buze susțin că în urmă cu 12 ani, când a părăsit Westminster Abbey, în ziua nunții cu prințul William, Kate l-a întrebat doar atât: „Ești fericit?”.

Prima ei preocupare a fost fericirea soțului și așa a continuat până în ziua de azi. Nu e de mirare că a fost primită cu atâta căldura de Familia Regală și considerată de mulți ca fiind însăși viitorul monarhiei.

S-au schimbat multe de atunci pentru Kate Middleton, dar rolul ei a rămas același: să se asigure că soțul ei este fericit. Acesta este singurul lucru pe care Diana, nu l-a putut realiza. Și nici Charles nu a putut să facă asta. Iar oricine a văzut-o la încoronarea regelui de pe 6 mai, elegantă și strălucitoare în roba ei de Dame Grand Cross a Ordinului Regal Victorian a înțeles că acesta e unul dintre motivele pentru care mariajul lor funcționează.

Kate Middleton se pregătește să devină regină

Regina a învățat-o pe Kate tot ce are nevoie pentru a conduce Marea Britanie

O sursă a declarat pentru Daily Mail că „prințesa a căpătat încredere în sine, iar acest lucru vine odată cu timpul și cu experiența de a-și face treaba. Acest lucru este vizibil în discursurile sale publice și prin faptul că s-a extins cu propriile proiecte, cum ar fi proiectul Shaping Us”. A învățat tot ce a avut nevoie de la cel mai bun profesor, regretata regină Elisabeta a II-a, iar Kate a fost o elevă excelentă, păstrând și un aer de mister în jurul ei, asemenea fostei Suverane.

Curajoasă în relația cu supușii

Cu o echipă tânără și pricepută la Palatul Kensington care îi consiliază, soții Wales sunt foarte conștienți de faptul că fiecare interacțiune, chiar și o simplă plimbare, poate face înconjurul lumii în câteva secunde. În calitate de Prințesă de Wales, Kate a ieșit direct în lumina reflectoarelor și pare fericită să își îmbrățișeze puterea.

Kate Middleton, tot mai aproape de supuși

A devenit curajoasă în relația cu supușii, vorbește cu publicul, pozează cu ușurință pentru selfie-uri, îmbrățișează copiii care plâng. Asemenea gesturi i-au făcut pe specialiști să o asemene cu un politician care și-a făcut cea mai bună campanie electorală, reușind ce și-a dorit. Pentru că a știut să câștige votul publicului.

Omagiu adus soacrei

Asemenea prințesei Diana, Kate își asumă riscuri în ceea ce privește moda și culorile îndrăznețe. Costul ținutelor ei de la încoronare a fost estimat la peste 30.000 de lire sterline, dar banii au fost foarte bine cheltuiți. Kate i-a adus omagiu soacrei sale în ziua încoronării, purtând o pereche de cercei cu perle și diamante care au aparținut Prințesei Diana.

Încă de la început, o sursă de la palat a declarat că noua Prințesă de Wales „apreciază istoria” rolului, dar a vrut să-și „creeze propria cale”. Și nu va trăi niciodată în umbra Dianei. Iar aceștia sunt doar primii pași pe drumul a ceea ce promite să fie o călătorie de mare succes.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre