Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton l-a topit pe prințul William cu un mesaj pentru aniversare. Imagini inedite cu viitorul rege

Kate Middleton l-a topit pe prințul William cu un mesaj pentru aniversare. Imagini inedite cu viitorul rege
Prințul William a împlinit 42 de ani pe data de 21 iunie, iar soția sa, Kate i-a transmis cel mai dulce mesaj. De asemenea, viitoarea regină a postat și câteva fotografii inedite cu familia sa.

Prințul William și-a serbat ziua de naștere, iar Kate Middleton i-a făcut o surpriză extraordinară. Prințesa de Wales a postat și o fotografie de familie cu William și cei trei copii, sărind entuziasmați în aer și un mesaj pentru a sărbători aniversarea prințului. „La mulți ani, tati, te iubim cu toții atât de mult!”, a scris Kate.

Ce ținute au copiii

Prințul William a împlinit 42 de ani

În fotografie, toată familia este îmbrăcată în haine casual, William poartă un hanorac și pantaloni scurți și se bucură în fotografia făcută de Kate în Norfolk luna trecută. În dreapta lui William, fiica sa Charlotte poate fi văzută purtând un tricou cu dungi în timp ce ridică un braț în aer, în timp ce un Louis mai timid, îmbrăcat de mama sa într-un tricou albastru deschis de la Next privește în jos în timp ce se agață de mâna tatălui său.

În stânga sa, prințul George încântat, purtând un tricou Navy Nike, face cu mâna la cameră. Portretul amuzant îl arată pe moștenitorul tronului sărind în aer cu cei trei copii ai săi. 

William apare bebeluș în brațele tatălui său

William, fericit în brațele tatălui său

O altă fotografie care i-a încântat pe fani a fost cea cu William bebeluș, în brațele regelui Charles, care e extrem de fericit că are un astfel de copil.

Fanii au fost încântați de fotografia veselă a tinerei familii a prințului, unii spunând că este „probabil cea mai bună fotografie pe care au văzut-o”. Alții l-au numit în comentarii, pe prințul regal drept „cel mai răcoros prinț”. „La mulți ani, Prinț William. Îți doresc tot ce e mai bun și mai multe momente mai fericite!”, a spus un alt internaut.

Petrecere pe stadion, la concertul lui Taylor Swift

Publicația Daily Mail a publicat azi, în deschidere, un articol despre concertul de aseară susținut de Tylor Swift. Prințul de Wales s-a numărat printre cei 90.000 de oameni prezenți la Londra pentru cel mai fierbinte eveniment din oraș, sărbătorindu-și astfel cea de-a 42-a aniversare. Jurnaliștii scriu că prințul William a dansat alături de cei trei copii mici ai săi, prințul George (10 ani), prințesa Charlotte (nouă ani) și prințul Louis (șase ani).Evident, Kate nu a putut participa din cauza stării ei de sănătate. Nu există însă nicio fotografie a acestora la concert.

Prințul William și megastarul Taylor Swift se cunosc de mult timp. Cei doi au fost împreună pe scena de la Palatul Kensington pentru a interpreta Livin’ On A Prayer cu Jon Bon Jovi la un eveniment caritabil în 2013. Filmarea momentului, postată pe youtube, are milioane de vizualizări.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre