Simona Ionescu / Redactor Șef

Kevin Costner are o nouă meserie. Actorul se ia singur peste picior

Kevin Costner are o nouă meserie. Actorul se ia singur peste picior
Kevin Costner are o carieră de peste patru decenii în cinematografie, ani în care a muncit enorm pentru fiecare realizare a sa. Cu toate că filmul rămâne prima sa dragoste, actorul a mărturisit că, mai nou, are o nouă meserie principală, care îi ocupă foarte mult timp. Ba chiar s-a și luat singur peste picior, căci altă soluție nu are.

Kevin Costner are o nouă meserie, pe lângă cea de actor, dar și regizor și scenarist. Costner se pregătește să lanseze în această vară două filme din seria western „Horizon”, unde este regizor, co-scenarist, dar și unul dintre actori, alături de fiul său, Hayes. Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 69 de ani, și-a distribuit fiul de 15 ani în rolul lui Nathaniel Kittredge în prima parte a westernului din perioada Războiului Civil, fără o audiție prealabilă. 

Celebrul actor a recunoscut recent că decizia de a-i oferi rolul fiului său a fost una „egoistă”. „Este un băiat frumos și liniștit. Și nu mi-am împins copiii în această industrie. Îmi dau seama că sunt mulți tineri actori care ar da orice să fie în acest film. Și nu vreau să le iau aceste roluri doar pentru că pot să-mi pun copiii să le joace”. 

Actorul și-a lăudat fiul 

Dar, într-un fel, a fost un rol mai mic, a explicat Costner. „Am vrut într-un mod egoist să fie cu mine pentru o săptămână, două săptămâni, atât cât s-a putut. Și mergeam împreună cu mașina la platou în fiecare zi și vorbeam”.  

Kevin Costner și fiul său, Hayes, joacă același personaj în noul film
Foto: Instagram

Deși nu avea experiență în actorie, Costner l-a lăudat pe Hayes pentru că a avut o interpretare „foarte frumoasă”. „Nu avea multă experiență, dar a jucat foarte frumos în film. Este o scenă foarte complicată. În final, există o noblețe, o fatalitate absolută în scena respectivă. Este ceea ce îți dorești de la un fiu”, a explicat Costner. 

S-a transformat în șofer personal 

Vorbind despre copiii săi, pe care îi iubește nespus, Kevin Costner a dezvăluit cum stau lucrurile în familia sa, dar și ce meserie îi ocupă majoritatea timpului. Actorul a dezvăluit că nu mai are altă treabă decât să fie „șofer” pentru copiii săi: „Acum sunt șofer. Viața mea înseamnă să conduc încolo și încoace pe autostradă, încercând doar să duc copiii acolo unde ei cred că trebuie să fie… dar asta face parte din job”, a recunoscut, amuzat, Kevin Costner. 

Kevin Costner, alături de 6 din cei șapte copii ai săi
Foto: People

Kevin Costner are în total șapte copii. Dintre aceștia, trei sunt cu fosta sa soție, Christine Baumgartner: Cayden, 17 ani, Hayes, 15 ani și  Grace, 14 ani. Ceilalți patru copii ai actorului, Annie, 40 ani, Lily, 37 ani, Joe, 36, dar și  Liam, 26 de ani, îi are împreună cu fost sa parteneră, Bridget Rooney. 

„Încrederea a venit când am început să-mi ascult inima”

Kevin Costner a reflectat și la viața sa de până în acest moment, despre care spune că a fost „incredibil de neobișnuită și, în mare parte, frumoasă”.  Vorbind despre modul în care a transformat alegerile creative îndrăznețe și uneori riscante într-o carieră durabilă de patru decenii, Costner și-a amintit de valorile insuflate de tatăl său: „Tatăl meu nu ar fi lăsat niciodată pe altcineva să muncească mai mult decât el”, spune starul. 

Kevin Costner a reflectat la viața sa până în acest moment, despre care spune că a fost „incredibil de neobișnuită și, în mare parte, frumoasă”.

Costner nu a excelat la școală și s-a simțit „pierdut” în timp ce se chinuia ca student la marketing la Cal State Fullerton.

Dormea într-o rulotă la Hollywood 

„Încrederea a venit când am început să-mi ascult inima, chiar la sfârșitul facultății, când m-am gândit: ‘Nu o să mă mai îngrijorez de ce cred oamenii’,” a spus el, amintindu-și de entuziasmul pur pe care l-a simțit înainte de prima sa audiție, pentru un rol în Rumpelstiltskin.

„Nu exista nicio garanție a succesului, dar o povară imensă a căzut de pe umerii mei. Am început să merg în fiecare zi la Hollywood și îmi parcam micuța mea rulotă lângă o cabină telefonică și dormeam cumva în poziția fetus. Nu cunoșteam pe nimeni”, a mai spus Kevin Costner. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre