Simona Ionescu / Redactor Șef

Messi, câinele vedetă de la Oscaruri, are o nouă meserie. A furat toate privirile la Cannes

Messi, câinele vedetă de la Oscaruri, are o nouă meserie. A furat toate privirile la Cannes
Messi, Border Collie-ul de 7 ani din „Anatomia unei căderi”, a marcat o nouă apariție în cadrul căreia a atras toate privirile, de data acesta la Festivalul de Film de la Cannes. A eclipsat vedete „cu greutate”, inclusiv pe Meryl Streep. Ba chiar a avut și un rol extrem de important în cadrul festivalului celebru.

Covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes este notoriu de strict în privința codului vestimentar de gală (un bărbat într-un smoching albastru care a comis eroarea vestimentară de a purta șosete albe a fost aproape refuzat). Dar marți seara, Franța a primit un erou național la deschiderea celei de-a 77-a ediții – pe Messi, câinele care a furat privirile în filmul câștigător Palme d’Or de anul trecut, „Anatomia unei Căderi. 

Messi a strâns toti fotografii în jurul său la Cannes
Sursa foto: Instagram

Patrupedul, devenit deja un adevărat fenomen, a contribuit la înveselirea atmosferei, chiar și atunci când nori întunecați s-au adunat deasupra Palais des Festivals, locul celor mai mari premiere de la Cannes. În ciuda vremii amenințătoare și a ploii ușoare, Lily Gladstone, Greta Gerwig, Omar Sy, Jane Fonda, Juliette Binoche și alte vedete au adăugat un strop de glamour și strălucire serii.

A pozat la fel ca o vedetă pe covorul roșu 

După ce a furat toate privirile la premiile Oscar, unde a stat cuminte pe scaun, echipat chiar și cu propriul lui papion negru, Messi a făcut din nou senzație, de data aceasta pe covorul roșu de la Cannes. În momentul în care a ajuns, alături de stăpâna lui, toti fotografii și paparazzi s-au strâns în jurul lui. 

Messi pe covorul roșu de la Cannes

Simpaticul patruped părea că știe foarte bine ce are de făcut, căci s-a rotit în funcție de cum îl strigau fotografii, ba chiar i-a și salutat stând în două lăbuțe. După e a ajuns și Meryl Streep, care a trebuit să se conformeze cu faptul că Messi a eclipsat-o total, așa cum era și de așteptat. 

Messi are o nouă meserie și a pus-o în aplicare chiar la Cannes 

Messi a fost senzația serii la Cannes
Sursa foto: Instagram

În afară de sesiunea foto la care a luat parte fericit, Messi a avut și o misiune clară la Cannes. Echipat cu o cameră video ce filmează 360º în 8K, Messi nu a ratat ocazia de a înregistra absolut totul în jurul său, fix ca un profesionist. Cine știe, poate pentru ediția de la anul primește și o ofertă serioasă de videograf oficial al Festivalului. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MTV (@mtv)

Acest lucru nu ar surprinde pe nimeni de fapt, ținând cont de faptul că rasa Border Collie, este recunoscută ca fiind cea mai deșteaptă rasă canină din lume. Și nu o spunem doar pentru că suntem noi fanii simpaticului cățel, dar Messi demonstrează categoric că aparține acestei rase inteligente. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre