Simona Ionescu / Redactor Șef

Două românce superbe au strălucit la Cannes. Leonardo DiCaprio a rămas cu gura căscată când a văzut-o pe Mădălina Ghenea

Două românce superbe au strălucit la Cannes. Leonardo DiCaprio a rămas cu gura căscată când a văzut-o pe Mădălina Ghenea
Actrițele românce Dana Rogoz și Mădălina Ghenea au strălucit la propriu pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes. Mădălina Ghenea a fost poată minute în șir de absolut toți fotografii prezenți, uluiți de apariția sa senzațională, iar lui Leonardo DiCaprio se pare că i s-au aprins iar călcâiele după frumoasa olteancă.

Mădălina Ghenea a făcut senzație și în acest an pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes. Știe cum să se îmbrace, are atitudine, cunoaște la perfecție legile seducției, ia bărbații îi cad la picioare. La fel s-a întâmplat și în acest an, la Cannes, unde apariția ei le-a făcut să pălească și pe cele mai mari dive prezente pe covorul roșu.

Mădălina Ghenea și-a făcut apariția pe covorul roșu chiar înainte de premiera „Killers of the Flower Moon”, filmul în care joacă Leonardo DiCaprio, starul cu care românca a avut o scurtă relație acum mai bine de 10 ani.

Când a văzut-o cât e de frumoasă și de atrăgătoare, lui Lenardo DiCaprio pare-se că i s-au aprins iar călcâiele după Mădălina. Cei doi au mai fost pozați și în luna februarie, la aceeași petrecere în Milano, la care au ajuns la câteva minute distanță unul după altul. Coincidența face că petrecerea a avut loc exact în același local unde Mădălina Ghenea s-a cunoscut cu Leonardo DiCaprio în 2011.

Dana Rogoz, rochie roșu pe covor roșu

Unii critici vestimentari au lăudat apariția Danei Rogoz la Cannes, alții s-au abținut din remarci, dar au spus că putea, totuși, să aleagă altă culoare pentru rochia sa, care aproape se confunda cu covorul. Dana Rogoz a fost invitată de către unul dintre sponsorii Festivalului de la Cannes, un producător de băuturi alcoolice.

„O imensă bucurie să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului Firebrand, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambasador (…). E un vis ce trăiesc!”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

A 76-a ediție a Festivalului de la Cannes se desfășoară în perioada 16-27 mai 2023.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre