Simona Ionescu / Redactor Șef

Kevin Costner, pedepsit de un grup de electricieni pentru că nu i-a plăcut cocaina. Despre începuturile sale la Hollywood

Kevin Costner, pedepsit de un grup de electricieni pentru că nu i-a plăcut cocaina. Despre începuturile sale la Hollywood
Kevin Costner a vorbit despre începuturile sale la Hollywood, în anii ’80, pe când era doar manager de scenă. Actorul a povestit cum a fost marginalizat de un grup de electricieni, nemulțumiți că nu îi plăcea cocaina.

În cadrul unui podcast recent, Kevin Costner a povestit despre primele interacțiuni pe care le-a avut cu lumea de la Hollywood atunci când era tânăr și dornic să se remarce în lumea filmului. Actorul, care pe atunci era manager de scenă la Studiourile Raleigh din Los Angeles pentru filme cu buget mic, a recunoscut că a fost pedepsit pe atunci de către un grup de electricieni. 

Costner a dezvăluit că la începuturile carierei sale, în calitate de manager de scenă, era omul „bun la toate”, fiind chemat inclusiv să ajute electricienii atunci când era cazul. Aceștia, despre care actorul a spus că veneau pe platourile de filmare la fel ca niște „Rockstar-uri”, au vrut să îi mulțumească pentru ajutorul oferit într-un mod obișnuit pentru Hollywood-ul anilor ’80, adică prin câteva linii de cocaină. 

Costner a încercat cocaina, dar nu i-a plăcut

Costner a povestit că electricienii au încercat să îl introducă în grupul lor, însă fără succes, ba chiar a fost alungat imediat, când le-a dezvăluit că preferă să strângă bani pentru prima sa casă.

„La un moment dat, ei m-au dus înapoi în camera de lucru și mi-au spus ‘uite’ și au scos pe masă o cantitate mică de droguri. ‘Îți mulțumim pentru tot ce faci pentru noi’, mi-au zis. 

Kevin Costner a povestit că a încercat cocaina, însă nu i-a plăcut

Am încercat, apoi le-am spus: ‘Hei, cât costă asta?’. Iar unul dintre ei mi-a răspuns: ‘În jur de 20 de dolari’. Apoi i-am zis: ‘Pot să te întreb ceva?’. ‘Normal, omule’, a reacționat el. ‘Uite, încerc să-mi cumpăr prima mea casă. Dacă ți se pare tare ce fac eu, aș avea nevoie de $20’. Evident, am fost dat afară din clubul lor imediat. Am fost exclus pentru că nu am vrut să iau parte la asta. Din fericire pentru mine, nu mi-au plăcut drogurile, nu mă interesa așa ceva”, a povestit Kevin Costner în cadrul podcast-ului lui Dax Shepard. 

Și-a ipotecat casa pentru a filma seria de westernul „Horizon: An American Saga”

Recent, Kevin Costner și-a prezentat filmul western „Horizon: An American Saga” la Cannes, plănuind să filmele câteva continuări la peliculă. Actorul a dezvăluit că proiectul este unul în care a investit banii personali, astfel că miza pentru el este una uriașă. Conform presei de peste Ocean, bugetul filmului a fost de peste 100 de milioane de dolari, bani care au venit din fondurile proprii ale actorului. 

Pentru a strânge toți banii necesari, Costner și-a ipotecat o proprietate de pe malul mării din Santa Barbara: „Nimeni de la Hollywood nu era entuziasmat de ideea de a realiza aceste filme: Îmi spuneau: ‘Hai să facem unul şi să vedem cum merge. Nimeni nu face nici măcar două, Kevin. De ce vrei să faci patru?’”, a povestit actorul american.

Și Francis Ford Coppola și-a vândut din bunuri pentru un film 

„Aşadar, la un moment dat, mi-am spus pur şi simplu: ‘OK, îl voi face eu însumi’. Şi mi-am ipotecat proprietatea, am strâns banii necesari. Nu mai există nicio scuză, sunt deciziile mele. Dacă nu vă place, puteţi să veniţi să vă plângeţi direct la mine”, a adăugat starul american.

Și Francis Ford Coppola și-a vândut din bunuri pentru un film în care a crezut
Sursa foto: Wikipedia

Kevin Costner nu este singurul care a mers până într-acolo încât și-a vândut propriile bunuri pentru un film. Pentru „Megalopolis”, filmul care i-a divizat profund pe criticii de cinema, o producţie considerată de unii un testament, de alții o ratare, Francis Ford Coppola a vândut, de asemenea, bunuri din averea personală pentru a strânge 120 de milioane de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre