Simona Ionescu / Redactor Șef

Caz revoltător la creșă! Copil de 1 an, găsit plin de vânătăi și cu cocaină în sânge

Caz revoltător la creșă! Copil de 1 an, găsit plin de vânătăi și cu cocaină în sânge
Un caz revoltător a fost descoperit la o creșă. Un copil de 1 an a fost găsit plin de vânătăi, iar în momentul în care i s-au făcut o serie de teste, i s-au descoperit urme de cocaină în sânge. Părinții s-au adresat poliției, iar cazul este acum anchetat.

O creșă din Wisconsin, Statele Unite, se confruntă cu acuzații grave, după ce un copil de 1 an a fost trimis acasă plin de vânătăi și cu urme de cocaină în sânge. B’Ivory LaMarr, un avocat care o reprezintă pe Kimberly Hopson, mama bebelușului, spune că familia intenționează să dea în judecată KinderCare Learning Centers pentru ceea ce ei pretind că echivalează cu neglijență față de copil.

KinderCare Learning Centers este una dintre cele mai mari companii de îngrijire a copiilor din țară, iar acum se confruntă cu acuzații grave. Kimberley a povestit că, la începutul lunii Mai, a primit un apel de la grădinița unde era fiul ei de doar 1 an, în care i s-a transmis faptul că micuțul s-a îmbolnăvit foarte tare. 

Bebelușul era plin de vânătăi și a ieșit pozitiv la cocaină 

Când Kimberley și-a luat fiul de la creșă, a constatat că acesta era plin de vânătăi și răni pe tot corpul, pe care mama le-a atribuit grădiniței. Când bebelușul a fost dus la spital pentru o serie de teste, doctorii au descoperit ceva șocant. Bebelușul a ieșit pozitiv la testul pentru cocaină, fapt menționat și în comunicatul de presă al Departamentului de Poliție din Oak Creek referitor la incident, scrie o publicație mondenă de peste Ocean. 

Bebelușul prezenta vânătăi pe corp
Sursa foto: TMZ

Poliția spune că a fost chemată pentru un posibil caz de abuz asupra unui copil – și menționează că atunci când a fost testată urina bebelușului în cauză, aceasta a arătat că avea urme de cocaină. Ofițerii spun că au efectuat o percheziție ulterioară la centrul KinderCare, inclusiv în camera pentru sugari. Aceștia susțin că au găsit cocaină într-una dintre gențile personalului.

Angajatul grădiniței, arestat pentru posesie de droguri 

Acel angajat a fost arestat sub acuzații de posesie de droguri și neglijență față de copii. Însă odată ce cazul a fost transferat la biroul procurorului, acuzația de neglijență a fost abandonată, rămânând 2 capete de acuzare pentru posesie de droguri. Documentele obținute de sursa citată arată că angajatul creșei a primit interdicția de a avea contact cu locația KinderCare unde a avut loc incidentul.

Mama bebelușului vrea să dea în judecată grădinița
Sursa foto: TMZ

La acest moment, avocatul părinților bebelușului spune că grădinița KinderCare i-a transmis scuze lui Kimberly și s-a angajat să acopere unele cheltuieli medicale suportate din buzunar, însă acest lucru nu este suficient. LaMarr spune că familia are în plan să dea în judecată facilitatea pentru neglijență, supraveghere neglijentă, responsabilitatea proprietății, agresiune și vătămare corporală și potențial mai mult, sentimentul general fiind că acest angajat care a adus cocaină în clădire nu ar fi trebuit niciodată să fie lăsat în preajma copiilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre