Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragicomedie: Corina Caciuc și-a asortat ținuta de la botez cu vânătaia de la ochiul lui Reghecampf. Antrenorul a schimbat biserica. Foto

Tragicomedie: Corina Caciuc și-a asortat ținuta de la botez cu vânătaia de la ochiul lui Reghecampf. Antrenorul a schimbat biserica. Foto
25 septembrie este o zi specială pentru Reghecampf și Corina Caciuc, care și-au creștinat copilul.

Au apărut și primele fotografii de la botezul lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Reghecampf.

Corina Caciuc și-a asortat ținuta de la botez cu vânătaia de la ochiul lui Reghecampf. Antrenorul a schimbat biserica. Foto

Pentru un eveniment de asemenea anvergură, Reghe a ales să poarte un costum gri, la care a asortat o cămașă neagră și pantofi în aceeași nuanță. Corina a purtat o salopetă mov, care s-a asortat perfect cu vânătaia de la ochiul stâng al antrenorului, ascunsă de o pereche de ochelari, iar părul l-a avut strâns într-un coc. El a postat prima fotografie pe contul de socializare.

Reghecampf a schimbat biserica în ultimul moment

În ceea ce-l privește pe Liam, micuțul a strălucit într-o cămașă albă, o pereche pantaloni negri și pantofiori în aceeași nuanță și a dormit fericit în brațele mamei.

Probabil pentru a nu se trezi cu surprize neplăcute, Reghecampf a schimbat biserica pe ultima sută de metri, derutându-i pe câțiva invitați care au ajuns, dar mai ales pe jurnaliștii prezenți. Sursele spun că slujba a întârziat cu mai mult de 30 de minute.

Anamaria Prodan a recunoscut că Reghecampf a mai bătut-o. „S-a mai întâmplat de trei ori…”

După altercația cu fostul soț, Anamaria Prodan susține că nu e prima dată când între cei doi au loc astfel de episoade. Acesta e motivul pentru care, spune impresara, se teme pentru viața ei și a familiei. Anamaria Prodan reacționează după ce în spațiul public a apărut filmulețul cu altercația cu fostul soț. Impresara susține că astfel de episoade au mai avut loc și că acum se teme pentru viața și a familiei ei.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un  Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta”, a spus Anamaria Prodan. Ce ați văzut acum s-a mai întâmplat de trei ori”, a precizat duminică Anamaria Prodan, la Antena 3. Ulterior, ea a revenit cu o altă declarație pentru Realitatea în care spune că nu a putut să dea în el pentru că e tatăl lui Bebeto.

„Înțeleg că s-a dus la INML… dar până dimineața… se duce orice urmă de alcool”

„Ceea ce s-a văzut pe filmări este un caz real despre un bărbat mic, care o bate pe mama copilului său, soția și pe care o înjură și care declară la 40 de ore de la incident, în libertate, că nu a dat niciodată în Anamaria, că este mama copilului lui… înțeleg că s-a dus la INML… dar până dimineața… se duce orice urmă de alcool.

Mie îmi era și jenă să-l lovesc, pentru că până la urmă e tată copilului meu. Îmi era scârbă… nu are nimeni cum să mă bată pe mine cineva vreodată. Mi-a oferit un copil minunat. Nu pot, pentru băiatul meu, să-l bat, să dau în el, să-l jignesc”, a spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre