Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Basinger, glumeață cu fostul soț Alec Baldwin. Ce o zice soția lui, Hilaria

Kim Basinger, glumeață cu fostul soț Alec Baldwin. Ce o zice soția lui, Hilaria
Kim Basinger e glumeață cu fostul soț Alec Baldwin. Oare ce părere o avea despre asta soția actorului, Hilaria.

Kim Basinger și Alec Baldwin s-au despărțit în 2002, după nouă ani de relație. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 25 de ani, pe nume Ireland. Deși acum Kim Basinger e glumeață cu Alec Baldwin și cei doi au o relație bună, divorțul a fost greu pentru celebra actriță. În 2016, Kim Basinger a vorbit în cadrul unui interviu de greutatea cu care și-a crescut fiica în urma divorțului public prin care a trecut. 

„Divorțul este greu pentru un copil, indiferent de modul în care se desfășoară. Și al nostru a fost foarte public și urât, așa că crescut-o pe Irleand într-un mod foarte neconvențional”, a spus Basinger la acea vreme. „… Voiam doar să fie liberă. Dacă voia să-și cheme prietenii acasă și să scrie pe pereți cu pixul, era ok. Am vrut ca copilăria ei să fie plină de dragoste și lumină și animale și prieteni”, s-a confesat Basinger la acea vreme. 

Kim Basinger, glumeață cu Alec Baldwin. Râde de el pe Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)


Indiferent de trecut, actrița și Alec Baldwin au acum o relație bună, mai ales că la mijloc este fiica celor doi. Tocmai de asta, Basinger își permite glume din când în când la adresa fostului soț, chiar și în public. Alec Baldwin a pus o postare pe Instagram în care stătea pe canapea alături de fiii săi Romeo Alejandro David, 2 ani, Leonardo Ángel Charles, 4 ani și Rafael Thomas, 5 anu, pe care îi are cu soția Hilaria Baldwin. 

„Abia aștept să mă întorc pe această canapea cu gașca mea”, a scris Alec Baldwin la poză. Replica fostei soții a venit imediat: „Ce drăguț…la ei mă refer”, a comentat Kim Basinger, împreună cu o serie de emojiuri care râd. Comentariul este clar unul glumeț și jucăuș, însă oare ce o zice Hilaria de faptul că actrița râde de Baldwin? Probabil se amuză și ea de situație, mai ales că sunt o familie mare și fericită.

Foto: Facebook

Cel mai iubit sârb din România. I s-a spus ”Căprioara”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre