Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian și Ivanka Trump au apărut împreună în ținute de infarct! Internetul a explodat în fața acestui decolteu

Kim Kardashian și Ivanka Trump au apărut împreună în ținute de infarct! Internetul a explodat în fața acestui decolteu
Kim Kardashian a arătat fantastic la aniversarea celor 43 de ani. Vedetele s-au întrecut pe sine vineri seară, în Beverly Hills și s-au distrat până în zori în elegantul restaurant Funke. Ce a purtat Ivanka Trump.

Alături de Kim Kardashian și prietenii vedete a fost familia brunetei, Khloe, Kendall, Kylie și mama Kris, dar și fiica lui Donald Trump, Ivanka.

Rochia lui Kim Kardashian i-a pus în evidență trupul bine lucrat, prin numeroase decupaje care „au curs” pe părțile laterale. Acestea au fost legate cu dantele, la fel ca și corsetul rochiei. Kim și-a asortat look-ul cu sandale portocalii cu tocuri foarte înalte, care îi puneau în evidență picioarele tonifiate.

Kim Kardashian a strălucit la aniversarea celor 43 de ani. Sursă foto: Daily Mail

La eveniment a participat și logodnica miliardarului Jeff Bezos

Kim Kardashian a completat totul cu o pereche de ochelari de soare negri de designer și geantă mică din piele neagră, posibil o Birkin foarte scumpă. Părul negru i-a căzut pe spate în valuri lejere, care aveau un aspect ușor umed. La eveniment au participat și Hailey Bieber, prietena apropiată a familiei și cea mai bună prietenă a lui Kendall și prietena apropiată a lui Kim, Lauren Sanchez, care este logodnica miliardarului Jeff Bezos.

Flancată de agenți de securitate

La sosirea ei împreună cu sora Khloe, a fost flancată de agenți de securitate. Fondatoarea Good American, în vârstă de 39 de ani, a întors capetele într-o rochie albă mulată. Pentru ca look-ul să fie monocrom, ea și-a „ascuns lucrurile esențiale” într-o geantă Birkin albă.

Vedete pe bandă rulantă la ziua lui Kim Kardashian. Sursă foto: Daily mail

Pentru un strop de culoare, Khloe a purtat o pereche de ochelari de soare în nuanțe de portocaliu. La rândul său, Kendall a ieșit în evidență într-o rochie cu imprimeu leopard până la podea, cu mâneci lungi.

De la petrecere nu a lipsit nici Ivanka Trump

Printre alți invitați văzuți sosind la petrecerea aniversară plină de vedete s-au numărat Hailey Bieber, Kimora Lee Simmons, Lauren Sánchez și Ivanka Trump.

Ivanka Trump a ales o ținută în care și-a dezvelit picioarele până sus, dar și abdomenul tonifiat ( Sursa foto: Instagram)

Simmons, care a sosit într-o jachetă neagră supradimensionată a adus chiar și un cățeluș adorabil pentru a se bucura de distracție, în timp ce Ivanka a avut o apariție glamouroasă.

Kim, impresionată de mesajul mamei sale

Kim și-a serbat ziua în avans, ea venind pe lume pe 21 octombrie. Mama vedetei n-a putut să reziste și i-a transmis un mesaj care a impresionat-o. „La mulți ani pentru frumoasa mea fată @kimkardashian. M-am îndrăgostit de tine din momentul în care ne-am întâlnit și de atunci sunt obsedat de tine.

Mă simt atât de binecuvântată să fiu mămica ta și sunt incredibil de mândră de tine în fiecare zi. Ești cea mai bună fiică, mamă, soră, mătușă, verișoară, cea mai bună prietenă, confidentă, parteneră de călătorie, prietenă de cumpărături, stilistă și terapeut”, a scris Kris, în vârstă de 67 de ani, în legendă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre