Simona Ionescu / Redactor Șef

La 81 de ani, Martha Stewart dezbrăcată, pe coperta unei reviste celebre. Nimeni nu își imagina că e posibil. Imagini incendiare

La 81 de ani, Martha Stewart dezbrăcată, pe coperta unei reviste celebre. Nimeni nu își imagina că e posibil. Imagini incendiare
Martha Stewart este o gospodină premiată și amuzantă, un adevărat guru al stilului de viață, personalitate de televiziune, editor, antreprenor (acuzat că nu și-a declarat toate veniturile ca să plătească mai puține impozite), prietena lui Snoop Dogg – iar acestea sunt doar o parte din etichete ei.

Ajunsă la 81 de ani, pare că Martha Stewart nu mai vrea să fie catalogată drept „gospodina” supremă. „Zeița domestică”, cum o numește New York Times, tocmai a devenit o tipă picantă: Martha e sexy și renunță la orice inhibiții.

Asta după ce, în ultimele luni, doamna Stewart și-a tachinat cei patru milioane de urmăritori de pe Instagram cu instantanee cu ea însăși, seducătoare și demitizante. Și-a promovat parteneriatul cu Green Mountain Coffee purtând un șorț, în stil halter, peste ceea ce părea pielea goală. Și-a momit fanii, făcând o mutră sugestivă pe marginea piscinei sale. A rememorat coperta revistei Spy din 1996, când poza în chip de sirenă pe o scoică, cu genunchii strânși la piept pentru a-și acoperi nuditatea.

La 81 de ani, Martha Stewart pozează în 9 costume de baie în pictorial din Sports Illustrated. Nicio femeie de vârsta ei nu a avut așa curaj

Iar acum, în ceea ce unii pot considera a fi ultima lovitură de bravură, Martha Stewart apare pe una dintre cele patru coperte ale ediției de costume de baie a celebrei reviste Sports Illustrated. Revista a ajuns la chioșcuri săptămâna aceasta.

„Arăt bine în costum de baie”

Octogenară, Martha Stewart nu este prima „bunicuță” care apare pe copertă. Maye Musk a apărut și ea. Dar Stewart „ar putea fi cea mai sinceră și veselă participantă la ceea ce pare a fi o încercare a Sports Illustrated de a provoca controverse și de a-și păstra relevanța”, scrie New York Times. Experiența a fost o noutate și, în același timp, un test de curaj, a declarat Martha Stewart pentru sursa citată.

„Atunci când a venit oferta, m-am gândit: Pot să fac asta. Nu trebuie să cedez în fața convenției. Altfel cum aș fi putut, la 81 de ani, să mă conving să mă simt bine când intru într-un costum de baie?”, a povestit Martha Stewart.

Cât timp s-a pregătit pentru ședința foto dezbrăcată

A fost o provocare destul de mare. A trebuit să mă asigur că sunt pregătită să pozez în costum de baie. A fost nevoie de puțină vanitate, dar și de puțină încredere. M-am gândit: Dacă mă simt suficient de bine din punct de vedere fizic și mental pentru a face așa ceva, sunt pregătită.  Sunt încă sănătoasă, părul meu este frumos și pielea mea este bună. În ceea ce privește filtrele, las-o baltă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart)

Îmi fac programările pentru tratamente faciale cu Mario Badescu. Fac asta o dată pe lună cu religiozitate de 40 și ceva de ani”, a mărturisit vedeta. Pentru ședința foto a avut la dispoziție două luni, „practic, pentru a mă asigura că mă simt suficient de bine în ceea ce privește felul în care arăt”, a mai declarat aceasta. A făcut Pilates de trei ori pe săptămână, a folosit autobronzant.

În timpul ședinței foto a schimbat nouă costume de baie diferite. „Toți acești oameni mă împingeau și vorbeau despre „fete”. Niciodată în viața mea nu mi-am numit sânii „fetele”. Urăsc astfel de lucruri. Tot timpul, oamenii ăștia mă împingeau: „Scoate asta, împinge aia”. A trebuit să suport asta timp de opt ore. Totuși, am filmat în Republica Dominicană și m-am simțit foarte bine”, a mai relatat.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre