Simona Ionescu / Redactor Șef

La 82 de ani, Ion Țiriac iubește cu foc. S-a despărțit de Irina Deleanu, dar o brunetă sexy i-a pus capac

La 82 de ani, Ion Țiriac iubește cu foc. S-a despărțit de Irina Deleanu, dar o brunetă sexy i-a pus capac
Ion Țiriac are succes la femei mai ceva ca în tinerețe. S-a aflat și cine e bruneta care l-a vrăjit pe miliardar.

Cu ceva timp în urmă, magnatul Ion Țiriac a fost văzut la o terasa de fițe din Capitală în compania unei tinere pe care o sorbea din ochi.

La 82 de ani, Ion Țiriac iubește cu foc. S-a despărțit de Irina Deleanu, dar o brunetă sexy i-a pus capac

Când iubești, vârsta nu contează, iar Ion Țiriac știe cel mai bine asta. Deși recent s-a aflat că s-a despărțit de Irina Deleanu, sursele spun că acesta are o nouă iubită. Și nu de ieri, de azi, ci chiar de trei ani. E vorba de o brunetă superbă, alături de care magnatul a fost surprins pe una din terasele unui restaurant extrem de scump din Capitală de fotoreporterii evz.ro.

Bodyguarzii au îndepărtat orice curios

Cei doi nu au fost singuri la restaurant, ci însoțiți de bogyguarzi, care au avut rolul de a-l îndepărta pe orice curios. Potrivit Mediaflux.ro, se pare că tânăra cu pricina s-ar numi Teodora, iar Ion Țiriac e fascinat de prezența ei. În imagini, Țiriac pare foarte apropiat de brunetă, iar gesturile făcute l-au dat de gol. Mai mult, se pare că Țiriac și-ar fi asumat relația cu această femeie, de vreme ce au stat la masă, pe terasă, fără să le pese că vor fi văzuți.

Cine e singura femeie pe care a luat-o de nevastă

Sunt multe femeile care au trecut prin viața lui Țiriac, însă doar una a reușit să-l facă să o ia de nevastă. Este vorba de Erika Braedt. Iar atunci când s-au căsătorit, ea era handbalistă la Știința București. ”Aveam cu Ţiriac o viaţă agitată. Nu lipseau momentele inedite, chiar amuzante. Venea Ţiriac de la pescuit şi umplea cada cu peşti.

Spunea că vrea să mănânce ştiucă. O luăm din cadă şi o pregăteam cum mă pricepeam eu. Aducea de la vânătorile cu Maurer iepuri şi îi agăţa de clanţa uşii. Când Ţiri nu era acasă, plecam cu prietenele şi cu soţii acestora: pe drumul spre Ploieşti vânam găini sau raţe pe care le racolam de pe miriştile de prin prejama satelor”, a spus aceasta, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Media Flux, protv, digisport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre