Simona Ionescu / Redactor Șef

Lavina Pârva arată cum îl ațâță pe Ștefan Bănică Jr. Și-a desfăcut sacoul și… Imagini de infarct

Lavina Pârva arată cum îl ațâță pe Ștefan Bănică Jr. Și-a desfăcut sacoul și… Imagini de infarct
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt de nouă ani împreună. Totodată, focul pasiunii dintre cei doi nu s-a stins și frumoasa brunetă ne arată cum reușește să-l țină „atent” pe artist.

Lavinia Pârva, cea care l-a făcut a doua oară tată de băiat, are grijă să păstreze mereu vie atenția partenerului ei de cuplu. Cele două vedete formează un cuplu din toamna anului 2013, la câteva luni după ce artistul a divorțat de Andreea Marin. Relația lor dura deja de doi ani, așa cum presa a menționat. Cei doi ar fi început să se vadă cu alți ochi odată cu participarea Laviniei la emisiunea de dans prezentată de artist în acea perioadă.

La câțiva ani după ce și-au oficializat relația, Ștefan Bănică jr. a avut numai cuvinte laudative la adresa partenerei sale. „ Îi mulţumesc Laviniei pentru faptul că-mi dă un echilibru, pentru că se adaptează situaţiei noastre. Ea este foarte bună prietenă cu copiii mei. Este extrem de important acest aspect pentru mine şi îi mulţumesc. Jos pălăria pentru ea”, a spus Ştefan Bănică Jr. la Dincolo de aparenţe, cu mai mulți ani în urmă.

Lavina Pârva îl ațâtă în văzul lumii pe Ștefan Bănică Jr.

În 2017, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au căsătorit în secret, în Bulgaria, la un restaurant de lux, iar abia la o lună distanță s-a aflat de faptul că au trecut prin fața ofițerului stării civile. De trei ani, sunt părinții unui băiețel superb, Alexandru. Un fiu, cu care artistul s-a lăudat imediat pe rețelele sociale. Pentru Lavinia, Alexandru este primul copil.

Și, de când a devenit mamă, una din marile ei preocupări, a fost să rămână în continuare atractivă pentru bărbatul ei.

Cu o siluetă de invidiat, Lavinia Pârva știe cum să fie incitantă țși cum să îi capteze mereu atenția artistului care, realist vorbind, nu duce lipsă de admiratoare. Zilele acestea, pentru un pictorial, Lavinia s-a filmat în timp ce își arată, lasciv, lenjeria intimă incitantă, de culoare neagră. Ea poartă un costum de culoare fucsia, dar a descheiat sacoul și arată, tot.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre