Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura nebănuită dintre Rita Ora și Dua Lipa. Se întâmpla în anii 60. FOTO

Legătura nebănuită dintre Rita Ora și Dua Lipa. Se întâmpla în anii 60. FOTO
Deși nimeni nu se aștepta, iată că a ieșit la iveală legătura nebănuită dintre Rita Ora și Dua Lipa. Totul se întâmpla cu mult timp înainte ca cele două să fie născute, prin anii 60.

Sunt două cântărețe celebre și iubite de milioane de fani din întreaga lume. Cine și-ar fi imaginat însă că există o legătură nebănuită între Dua Lipa și Rita Ora, care datează încă din anii 60. Cel care a dezvăluit totul a fost chiar Dukagjin Lipa, tatăl cântăreței. 

Bunicii lui Rita Ora și Dua Lipa pot fi văzuți savurând o băutură în Kosovo în anii 1960 într-o poză veche, care circulă pe social media. În imaginea postată de tatăl lui Dua, Dukagjin Lipa, în vârstă de 52 de ani, bunicul Ritei Besim Sahatçiu, un regizor de film, TV și teatru, și bunicul lui Dua, Seit Lita, istoric și intelectual, stau împreună la băut.

Legătura nebănuită dintre Rita Ora și Dua Lipa

Legătura Rita Ora Dua Lipa

Vedetele pop, în vârstă de 30 și respectiv 25 de ani, sunt ambele de origine albaneză, iar fanii au rămas încântați de legătură – unii subliniind asemănările celor două cu bunicii lor și alții minunându-se de prietenia dinaintea succesului lor.

„Tatăl meu, Seit Lipa și domnul Besim Sahatçiu. Bunicii lui @dualipa și @ritaora au băut în orașul Peja din anii 1960. #bunicii # prietenii”, a scris Duka în dreptul pozei de pe Instagram, care a strâns peste 16.000 de aprecieri de la fani. 

Besim, care a murit în 2005, a fost respectat în domeniul său, iar în 2018, Ministerul Culturii din Kosovo l-a onorat post mortem cu un premiu pentru realizările din timpul vieții în cinematografie. În acel an, o stradă din orașul Prishtina a fost numită după el.

Rita s-a născut în Pristina, Iugoslavia (actualul Kosovo), din părinți albanezi. Mama ei, Vera, născută Bajraktari, este psihiatru, iar tatăl ei, Besnik Sahatçiu, este proprietar de pub, care a studiat economia. Cântăreața a fost numită Rita după actrița preferată a lui Besim, Rita Hayworth.

Dua s-a născut la Londra și este cel mai mare copil al părinților albanezi kosovari Anesa, născută Rexha și Dukagjin din Pristina, FR Iugoslavia (Kosovo actual). Din partea bunicii ei materne, este de origine bosniacă.

Foto: Facebook, Instagram

Mihaela Rădulescu, nostalgică la adresa Regelui Mihai. Cu ce se mândrește prezentatoarea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre