Simona Ionescu / Redactor Șef

Leonardo Di Caprio și-a dus iubita în paradis, unde nu se teme nici de comete, nici de încălzirea globală

Leonardo Di Caprio și-a dus iubita în paradis, unde nu se teme nici de comete, nici de încălzirea globală
După ce s-au lămurit lucrurile cu așa-zisa donație de 10 milioane de dolari pe care ar fi făcut-o în sprijinul armatei din Ucraina, bani pe care nu i-a dat și nici nu a intenționat să îi dea, Leonardo DiCaprio și-a luat iubita pe sus, la propriu, și a dus-o exact în paradis.

Celebrul actor și-a dus iubita într-un loc unde nu se teme nici de comete, nici de încălzirea globală. Actortul din „Nu te uita în sus! (Dont look up)” a organizat o escapadă romantică opulentă pentru aleasa lui, Camila Morrone. Cei doi au fost surprinși imediat după ce au aterizat pe un aeroport privat din Mexic, Los Cabos, de unde au plecat mai departe, scrie Daily Mail.

Cei doi se întâlnesc de cinci ani, iar Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, și-au făcut cadou o escapadă. Vedeta în vârstă de 47 de ani a ținut cont de siguranța sa, purtând o mască de protecție pentru față și și-a păstrat ținuta de călătorie relaxată, cu un hanorac și o șapcă bleumarin.

În schimb, Camila, care se mândrește cu un număr impresionant de 3 milioane de urmăritori pe Instagram, s-a asigurat că look-ul ei a fost de-a dreptul spectaculos, purtând o rochie de plajă albă clasică, completată de o pălărie de soare elegantă. Actrița din Bukowski a purtat o geantă Rive Gauche Saint Laurent și și-a completat look-ul superb cu ochelari de soare negri mari. După aterizare, celebrul cuplu a fost condus într-o limuzină spre destinația finală.

Al Pacino e tatăl vitreg al Camilei. El le-a făcut cunoștință

Cuplul ar fi început să se întâlnească în a doua parte a anului 2017, când Camila avea doar 20 de ani, după ce s-a întâlnit la un eveniment din South Beach, Florida, mai arată sursa citată. Abia la Oscarurile din 2020 și-au făcut debutul public în fața unei mări de fotografi.

Cei doi sunt stabiliți în Los Angeles și locuiesc împreună. Ba chiar au adoptat câțiva câini Husky în timpul lockdown-ului din 2020.

„Sunt foarte serioși în relația lor și uniți, iar totul este minunat cu Leo și Cami”, a declarat o sursă pentru E! News.

Deși au devenit iubiți abia în 2017, Al Pacino, care este tatăl vitreg al Camilei, le-a făcut cunoștință, de fapt, cu mulți ani înainte. Și, deși au participat la multe evenimente, cei doi au mers pe covorul roșu mereu separat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre