Simona Ionescu / Redactor Șef

Leonardo DiCaprio, acuzat de ipocrizie. „Scapă de iahtul tău!”, îi transmite președintele Braziliei

Leonardo DiCaprio, acuzat de ipocrizie. „Scapă de iahtul tău!”, îi transmite președintele Braziliei
După vedetele acuzate că poluează deplasându-se cu avioane private, a venit rândul iahturilor. Prima vedetă acuzată că petrece prea mult pe iaht, cauzând  poluare, e Leonardo DiCaprio.

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro ia atitudine pe pagina sa de Twitter și îl acuză pe Leonardo DiCaprio de ipocrizie. Demnitarul spune că actorul de film, care a apărut ca un lider de la Hollywood în lupta împotriva schimbărilor climatice, ar trebui să renunțe urgent la iahtul său înainte de spune ceva despre mediu.

Iaht de 150 de milioane de dolari, pentru vacanța de iarnă

Așa cum vă amintiți, Leonardo DiCaprio a fost în vacanță cu prietenii în ianuarie pe cel mai mare iaht construit vreodată în Marea Britanie. Iahtul de lux costă 150 de milioane de dolari, transmite portalul ZeroHedge. Se estimează că iahtul produce o cantitate echivalentă cu emisiile unui autoturism mediu în două luni.

Tweet-ul lui Bolsonaro a fost o replică la o postare recentă a lui DiCaprio în care actorul a susținut că pădurea tropicală amazoniană a suferit pierderi uriașe în ultimii trei ani din cauza defrișărilor ilegale de către industria de exploatare forestieră.

„Tu din nou, Leo? Din nou, aș putea să-ți spun să scapi de iahtul tău înainte de a ține prelegeri lumii, dar știu: vrei să schimbi întreaga lume, niciodată pe tine însuți, așa că te las”, a scris președintele brazilian Bolsonaro.

„Vorbind între noi, este ciudat să vezi un tip care pretinde că iubește planeta. Acordă mai multă atenție Braziliei decât incendiilor (forestiere) care au lovit Europa și propria sa țară”, a mai spus demnitarul.

Vacanță de vară în Italia. Pe iaht, desigur

Acum o săptămână, Jamie Foxx și Leonardo DiCaprio, care au lucrat împreună la filmul Django Unchained, au fost văzuți împreună în timp ce se aflau în vacanță în Italia. Leo, care e  într-o relație cu Camila Morrone nu se știe dacă a luat-o și pe aceasta în călătorie mediteraneeană care presupune multe plimbări cu o ambarcațiune scumpă.

Sursa foto: Insagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre