Simona Ionescu / Redactor Șef

Leonardo DiCaprio, shopping fără limită alături de nepoată. Tatăl adolescentei și-a răpit propria fiică

Leonardo DiCaprio, shopping fără limită alături de nepoată. Tatăl adolescentei și-a răpit propria fiică
Leonardo DiCaprio și-a scos zilele trecute nepoata adolescentă la o sesiune de shopping de lux. Tatăl fetei, fratele vitreg al actorului, are un istoric lung de probleme cu legea, inclusiv „răpirea” propriei fiice.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood și de asemenea subiectul presei mondene de peste Ocean cu fiecare ocazie. Puțini sunt însă cei care știu că Leo are un frate vitreg care a avut probleme cu legea, fiind inclusiv acuzat de răpire. Zilele trecute, Leonardo DiCaprio a fost surprins la o sesiune de shopping de lux alături de nepoata sa adolescentă. 

Normandie Farrar, în vârstă de 16 ani, este fiica lui Adam Farrar, fratele vitreg al actorului și a lui Charity. Adolescenta a avut parte de o distracție pe cinste în Beverly Hills, alături de unchiul ei celebru, dar și de părinții acestuia, George DiCaprio și Peggy Farrar. 

Tânăra și-a cărat singură sacoșele de cumpărături 

Paparazzi i-au surprins pe cei patru când se plimbau prin Beverly Hills și se opreau în buticuri de lux, unde Leo nu s-a uitat la bani când a fost vorba de ce-și dorea nepoata sa. Se vedea că tânăra este fericită cu sesiunea de shopping plătită de actor, căci și-a cărat singură sacoșele, mândră de achizițiile sale. 

Normandie Farrar a avut parte de o distracție pe cinste în Beverly Hills, alături de unchiul ei celebru, dar și de părinții acestuia, George DiCaprio și Peggy Farrar.
Foto: DailyMail

Adam Farrar și soția sa, părinții adolescentei, nu au fost prezenți la ieșirea în oraș. Atât Adam cât și soția sa, Charity, au avut probleme cu legea în trecut. În 2016 au fost acuzați de furt, iar cu doi ani înainte, Charity și Adam au fost arestați pe baza unor acuzați ce implicau drogurile. 

Adam, acuzat că și-a răpit fiica

Adam a fost prins ulterior în Texas alături de fiica sa. Atunci s-a vorbit de răpire pentru că Normandie, care avea 6 ani la acea vreme, nu putea fi scoasă din California din cauza cazierului judiciar al părinților ei. 

Adam Farrar a fost acuzat că și-a răpit fiica, pe când aceasta avea 6 ani
Foto: DailyMail

Când poliția a găsit-o în Texas, a luat-o de lângă tatăl ei și a dat-o în grija bunicului patern, tatăl lui Leo. Între timp, Adam a fost arestat și acuzat că și-a ascuns fiica într-un alt stat. Din 2010, Adam Farrar a tot avut probleme cu legea din cauza acuzațiilor care au vizat hărțuire, deținere de substanțe controlate, conducere fără permis și violență domestică.

Leonardo DiCaprio și fratele său nu își mai vorbesc

Cu toate că în anii precedenți actorul și fratele său avuseseră o relație apropiată, în 2010 s-a aflat că aceștia nu își mai vorbesc. Cei doi fuseseră de multe ori văzuți împreună, inclusiv la meciuri de baschet ale celor de la Los Angeles Lakers. 

Cu toate că DiCaprio și fratele său nu își mai vorbesc, actorul și-a scos nepoata la o sesiune de shopping de lux
Foto: DailyMail

Mai mult decât atât, se pare că Adam Farrar ar fi fost cel care l-a inspirat pe DiCaprio să meargă pe calea actoriei, după ce l-a văzut pe acesta, în anii ’80, în reclame și filme. Adam Farrar are 52 de ani și este tot actor, însă cariera sa a intrat în picaj în anii ’90, atunci când cea a lui DiCaprio era în ascensiune. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre