Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble pune paie pe focul de la inimioara lui Răzvan Simion. „Da, încă îl iubesc…”

Lidia Buble pune paie pe focul de la inimioara lui Răzvan Simion. „Da, încă îl iubesc…”
Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au oficializat relația la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu. Atunci a fost prima dată când au ieșit în public fără să se mai ascundă.  De atunci, matinalul de la Neatza nu se mai ferește să pubice imagini cu iubita sa. 

Dar cineva nu are pace: Lidia Buble pune paie pe focul lui Răzvan Simion, de parcă ar fi la un concurs de insinuări și declarații. Asta după ce, la despărțire, a fost tare zgârcită în explicații. Între timp, Lidiei i-a veit cheful de vorbă, de pare. Așa cum vă amintiți, cel care a anunțat separarea a fost Răzvan, care a punctat, într-un mesaj trist postat pe rețelele sociale, că blondina nu se mai simte fericită în compania lui.

Lidia Buble pune paie pe focul de la inimioara lui Răzvan Simion

Acum Lidia Buble îşi exprimă sentimentele faţă de cel cu care s-a iubit ani mulți. Blondina a recunoscut ce fel de sentimente are față de Răzvan Simion. Ea spune că ţine foarte mult la vedeta Antenelor. De fapt, susține că îl iubește. De altfel, prezentatorul este în continuare managerul ei. Împreună, au foarte multe proiecte în desfăşurare.

„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Lidia Buble pune paie pe focul lui Răzvan Simion. Concurs de declarații și insinuări

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri. Când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, s-au despărțit.

Cum au fost dați de gol Răzvan Simion și Lidia Buble

Jo este apropiată de Lidia Buble și a spus totul despre relația dintre prietena ei și fostul iubit. Potrivit declarațiilor lui Jo, Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg acum mai bine atunci când formau un cuplu.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa. De asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo în cadrul podcastului „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre