Simona Ionescu / Redactor Șef

Lino Golden e în lacrimi, suferă teribil. Ce le-a cerut fanilor săi

Lino Golden e în lacrimi, suferă teribil. Ce le-a cerut fanilor săi
Fostul protejat al lui Alex Velea lucrează intens zilele acestea pentru a pune ceva mai mulți mușchi pe el. după operația estetică pe care a suferit-o, și după perioada de refacere, a intrat într-un program intens de antrenamente. Tânărul însă este într-o mare suferință.

Lino Golden e în lacrimi, suferă teribil, pare că nu poate să treacă peste moartea celui mai important bărbat din viața lui. Acesta a fost tatăl său. Deși au trecut patru ani de la tragedie, cunoscutul cântăreț este în continuare teribil de afectat de moartea părintelui său. Spune că l-a iubit mai presus de orice. Și le cere ceva fanilor săi. În amintirea iubitului părinte, Lino Golden a făcut, vineri, un gest absolut tulburător.

Copleșit de durere, Lino Golden a distribuit, vineri, o imagine de colecție, cu el în compania tatălui său, la masă. Lino era foarte mic în fotografia în care stă lipit de cel care i-a dat viață.

Lino Golden e în lacrimi, suferă teribil

Vineri, Lino Golden și-a amintit din nou de tatăl său care a trecut la cele veșnice mult prea repede. Golul pe care l-a lăsat în viața cântărețului e de neegalat. Tot ce poate, spune Lino, e să se gândească la faptul că de sus, din cer, părintele îi poartă și acum de grijă.

Lino Golden e în lacrimi, suferă teribil

„Am și eu un înger. / Bună dimineața! Sunați-vă părinții și spuneți-le mai des că îi iubiți”, a scris Lino Golden pe Instagram. El a reușit să își copleșească fanii cu acest mesaj emoționant și neașteptat.

„Oricât aș avea în viață, orice scop mi-aș atinge, oricâți bani aș face, mereu o să fie un gol imens în inima mea, pe care nu o să-l umple absolut nimic. Tata îmi lipsește cel mai mult”, spunea Lino Golden pe contul său de Instagram, la finele lunii ianuarie.

Lino Golden e afectat de viața în pandemie

Chiar dacă are grijă să apară în public sau în fotografii mai mereu cu zâmbetul pe buze, viața lui Lino Golden nu e roz. Recent, celebrul artist și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a mărturisit că se confruntă cu o afecțiune tot mai des întâlnită în zilele noastre.

Lino Golden e în lacrimi, suferă teribil

Astfel, întrebat dacă suferă de depresie, vedeta a oferit un răspuns afirmativ, spunând că se luptă zilnic cu anxietatea. „Da. Și e greu să suferi de anxietate. Eu mă lupt cu ea zilnic, dar trebuie să fim puternici și totul o să fie bine”, a declarat Lino Golden pe o rețeaua de socializare.

Sursa foto: Instagram

Smiley dă ponturi de parenting. Cum se calmează bebelușul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre