Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu a uitat de grija banilor. În urmă cu puțin timp ajunsese la sapă de lemn, acum însă, prosperă Exclusiv

Liviu Vârciu a uitat de grija banilor. În urmă cu puțin timp ajunsese la sapă de lemn, acum însă, prosperă Exclusiv
După ce a plătit ani buni credite, Liviu Vârciu s-a mai liniștit și vrea să se ocupe și de propria persoană. A luat o decizie.

Liviu Vârciu ajunsese la sapă de lemn în urmă cu câțiva ani. A fost executat silit de bănci, a pierdut o casă și a întâmpinat problema pe care mulți oameni o întâlnesc de-a lungul vieții: grija zilei de mâine.

Din fericire, ambiția și perseverența l-au scos din zilele ploiase și acum își permite o viață frumoasă, cu multe pasiuni costisitoare. Vârciu e îndrăgostit iremediabil de mașini și le-a spus fanilor ce are de gând să facă în curând.

Liviu Vârciu, investiție serioasă pentru sufletul său. Exclusiv

Recent, simpaticul prezentator a postat într-un Instastory că vrea să-și cumpere o mașină nou, urmând ca cea pe care o conduce acum să ajungă în posesia soției. Artistul cercetează terenul deocamdată, dar se pare că se îndreaptă către un offroad de ultimă generație, pe care l-a arătat și fanilor săi.

Are în colecție și mașina din videoclipul Ochii tăi

Tatăl artistului a fost mecanic auto, iar Liviu a prins acest microb încă din copilărie, când era nedezlipit de lângă părintele său. După ce a filmat videoclipul piesei „Ochii tăi” într-un bolid galben, o Barchetta din 1996, cântărețul a rămas cu gândul la acest automobil. Și-a dorit enorm să fie într-o zi a lui și e mândră că a reușit.

Din colecția artistului mai fac parte și alte superbe exemplare dar, a spus prezentatorul cu ceva timp în urmă, suma acestora se ridică la peste 20.000 de euro. „Toate maşinile mele, dacă eu le-aș vinde în momentul ăsta (…) sunt 20 și un pic de mii de euro. Cea mai scumpă mașină e asta cu care merg eu, SUV-ul ăsta. Pe cea de epocă am dat 3.500…” Mașina și femeia nu se dau”, s-a destăinuit vedeta.

I-a luat casă Carminei

Pe de altă parte, Liviu a făcut un prim gest pentru fiica sa cea mare, Carmina, căreia i-a cumpărat un super apartament în Bucureși și a ajutat-o să se mute aproape de el. În plus, prezentatorul îl cunoaște și pe iubitul acesteia și s-a asigurat că este ceea ce trebuie pentru fiica lui.

„I-am luat casă Carminei într-un complex, aproape de facultate, dar cam departe de mine. Se înțelege foarte bine cu frații ei (n.r. Anastasia și Liviu Matei). Are prieten de mult timp, îmi place. Sunt împreună de când erau copii și-l cunosc foarte bine. M-am obișnuit cu ideea că are iubit, ușor, ușor”, a mai spus Liviu Vârciu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre